StefanAndrei Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Care procesor este mai bun un pentium 4 la 3ghz/2M/800 mhz sau un pentium dualcore la 2ghz/1M/800mhz ?:Dmultumesc;)) Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Buna gluma...evident ca al doilea(Dual-Core).Frecventa nu are nici o importanta in acest caz... Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 vroiam sa inlocuiesc dualcore cu pentium 4 dar cred ca nu o sa fac acest lucru ),am observat ca la unele calculatoare arata procesor pentium 4 (2cpu) si ma gandeam ca are 2core dar cred ca nu e asa ,ar fi fost mai bun Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 dual core e cu doi "mieji" Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Primul, cel la 3GHz/2MB, e un Prescott(poreclit "resou"), o mizerie fierbinte, distrugator de condensatori pe placa de baza+sursa...de aceea, orice alt CPU e mai "bun".Legat de acele P4 care "apar" cu doua nuclee in taskmanager, sunt P4 cu HT(Hyperthreading), nici vorba de doua nuclee reale. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 aha deci raman la dualcore de 2ghz,mersiiD: Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Ai ca generatie e mult mai nou,deci are tot felul de instructiuni in + si se misca mai repede,chiar daca din MHz nu rezulta+ ca e muuult mai economic din punct de vedere electric Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum