Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator auto eficient

Vizitator kido22

Postări Recomandate

Vizitator kido22

Salutare.Sunt in cautarea unui amplificator auto si nu prea sunt hotarat deloc in alegerea acestuia, neavand posibilitatea de a asculta decat cateva care nu m-au impresionat.Mentionez ca amplificatoarele acelea in specificatii aveau peste 300w reali in punte, unele chiar peste 500w, care nu m-au impresionat in mod deosebit.Nici di.p.d.v. al puterii, nici d.p.d.v. al calitatii sunetului.

Nu sunt mare cunoscator in domeniu, dar cum nu ma pot baza pe specificatiile producatorilor, pentru ca stim bine ca majoritatea dintre ei le "umfla" nejustificat, v-as intreba din experienta dvs. si din cate amplificatoare auto v-au trecut prin mana, ce modele de amplificatoare v-au impresionat din punct de vedere atat calitativ al sunetului, cat si al watti-lor.(mai exact sa fie capabil sa sustina un dif serios de minim 500w in 4 ohmi si sa nu se incalzeasca in ultimul hal)

Sper ca am postat unde trebuie, daca nu, imi cer scuze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări