SirRoger Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Rog pe cineva sa-mi spuna din ce statie militara sovietica face parte subansamblul din imagini?Este vorba despre o automatizare de acord automat careia ii caut ceva documentatie.Va mutumesc. Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 Se pare ca subansamblul provine dintr-o statie apartinand aviatiei civile. Ii multumesc si pe aceasta cale domnului Viorel, vio2007 pentru documentatia pusa la dispozitie. Se pare ca motoarele continute sunt asincrone ce se alimenateaza la 115V/400Hz. Mai facem sapaturi...hi hi Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 meseriasa lucraturaSuper meseriasa! Cu toate astea, o sa caut sa trebuiasca sa caut un motor DC sau stepper sa-l potrivesc acolo ca sa pot actiona reductorul..... Link spre comentariu
Flor Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Stiu ca voi fi off topic meseriasa lucraturaCorect. Pe vremuri era o melodie superdraguta "Aviatia e senzatia". Zau ca se potriveste la pozele alea. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Personal as face un amplificator audio, generator 400Hz, traf ridicator calculat si as alimenta motorul + ca puteti avea turatia reglabila prin modificarea frecventei Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Personal as face un amplificator audio, generator 400Hz, traf ridicator calculat si as alimenta motorul + ca puteti avea turatia reglabila prin modificarea frecventeiMerci de idee...Am gasit o solutie mai simpla: motor cc care se nimereste foarte bine in montura respectiva :daN-o sa aiba performantele montajului initial ( motor principal, motor secundar cu rotatie inversa pe frana electromagnetica pentru oprire instantanee) dar pentru actionarea bobinei mele variabile este super. Link spre comentariu
SirRoger Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 un pwm cu 555 ?Sa stii ca m-am gandit dar nu am gasit MPP-ul potrivit la....locul potrivit hi hiMs, oricum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum