Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din ce statie provine subansamblul?

SirRoger

Postări Recomandate

Rog pe cineva sa-mi spuna din ce statie militara sovietica face parte subansamblul din imagini?Este vorba despre o automatizare de acord automat careia ii caut ceva documentatie.Va mutumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

5

• Rx-Tx

2

• Flor

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Se pare ca subansamblul provine dintr-o statie apartinand aviatiei civile.

Ii multumesc si pe aceasta cale domnului Viorel, vio2007 pentru documentatia pusa la dispozitie.

Se pare ca motoarele continute sunt asincrone ce se alimenateaza la 115V/400Hz.

Mai facem sapaturi...hi hi

Link spre comentariu

meseriasa lucratura

Super meseriasa! :da Cu toate astea, o sa caut sa trebuiasca sa caut un motor DC sau stepper sa-l potrivesc acolo ca sa pot actiona reductorul.....
Link spre comentariu

Stiu ca voi fi off topic

meseriasa lucratura

Corect. Pe vremuri era o melodie superdraguta "Aviatia e senzatia". Zau ca se potriveste la pozele alea.
Link spre comentariu

Personal as face un amplificator audio, generator 400Hz, traf ridicator calculat si as alimenta motorul + ca puteti avea turatia reglabila prin modificarea frecventei

Link spre comentariu

Personal as face un amplificator audio, generator 400Hz, traf ridicator calculat si as alimenta motorul + ca puteti avea turatia reglabila prin modificarea frecventei

Merci de idee...Am gasit o solutie mai simpla: motor cc care se nimereste foarte bine in montura respectiva :daN-o sa aiba performantele montajului initial ( motor principal, motor secundar cu rotatie inversa pe frana electromagnetica pentru oprire instantanee) dar pentru actionarea bobinei mele variabile este super.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări