Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic ajutor cu CI N555 pentru reset

kkkabuu

Postări Recomandate

Salve la toti.am o rugaminte.am gasit o schema, e vorba despre o schema semnalizare One-touch turn.adica la o apasare am manetei de semnalizare fara sa fie tinuta doar un inpuls semnalizarea va semnaliza de 3 ori sau mai mult.nu caut schema.o am dar cred ca e incompleta sau ceva nu merge.deci schema fuctioneaza.doar ca la apasarea semnalizari stinga sau dreapta fuctioneaza.ploblema e.cind fuctioneaza una dintre ele ex.stinga e in fuctiune pentru cele 3 inpulsuri.la apasare dreapta ar trebui sao anuleze pe stinga.schema e facuta cu un sofft:LiveWire.eu leam postat pe amindou si pentru cei care au softul.daca are cineva o alta ideie sau o alta schema asi fi super multumit sa incerc alat.dar o singura rugaminte am.fara PIC.ca nustiu sal programez.astept sugesti[attachment=1]141842[1].jpg[/attachment][attachment=0]Nuova cartella.rar[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kkkabuu

3

• Dr.L

1

• fratello

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da ar fi trebuit sa continui acolo.dar eu am alta ploblema.cu resetarea lu CI n555.asta era ploblema mea.si pe topicul unde a fost initiata ideia nu se descuta nimic de schema mea.finca tot de acolo am luato si eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări