kkkabuu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Salve la toti.am o rugaminte.am gasit o schema, e vorba despre o schema semnalizare One-touch turn.adica la o apasare am manetei de semnalizare fara sa fie tinuta doar un inpuls semnalizarea va semnaliza de 3 ori sau mai mult.nu caut schema.o am dar cred ca e incompleta sau ceva nu merge.deci schema fuctioneaza.doar ca la apasarea semnalizari stinga sau dreapta fuctioneaza.ploblema e.cind fuctioneaza una dintre ele ex.stinga e in fuctiune pentru cele 3 inpulsuri.la apasare dreapta ar trebui sao anuleze pe stinga.schema e facuta cu un sofft:LiveWire.eu leam postat pe amindou si pentru cei care au softul.daca are cineva o alta ideie sau o alta schema asi fi super multumit sa incerc alat.dar o singura rugaminte am.fara PIC.ca nustiu sal programez.astept sugesti[attachment=1]141842[1].jpg[/attachment][attachment=0]Nuova cartella.rar[/attachment] Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Da,posteaza pe tot forumul,ca asa e bine Link spre comentariu
kkkabuu Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 nam inteles ideia.? Link spre comentariu
fratello Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Trebuia sa ramai in topicul unde a fost postata schema : viewtopic.php?f=21&t=63049 . Citeste originalul, poate te ajuta : http://forum.roadfly.com/threads/12637988 . Link spre comentariu
kkkabuu Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 da ar fi trebuit sa continui acolo.dar eu am alta ploblema.cu resetarea lu CI n555.asta era ploblema mea.si pe topicul unde a fost initiata ideia nu se descuta nimic de schema mea.finca tot de acolo am luato si eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum