alexutu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 DK STIE CINEVA ,EU AM INCERCAT DAR NU AM REUSIT. SE POT FACE CEVA SETARI PT A FACE ASTA? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 spune exact ce vrei sa faci ! eu am inteles asa: daca poti trimite email de pe [email protected] pe [email protected] ? logic ca se poate fara sa faci nimic special. Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 spune exact ce vrei sa faci ! eu am inteles asa: daca poti trimite email de pe [email protected] pe [email protected] ? logic ca se poate fara sa faci nimic special. POI ASTAI PROBLEMA CA NU IMI MERGE. A TREBUIT SA IMI FAC CONT DE G.MAIL CA SA TRIMIT UN MAIL. ADICA INITIAL A MERS DUPA CARE CATEVA MINUTE AM PRIMIT MAI CU NUS CE EROARE SAU CEVA DE GEN, ORICUM IDEEA E CA NU A MERS, AM INCERCAT DE CATEVA ORI SI NU VREA DE NICI UN FEL. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 depinde ce eroare sau mesaj iti da, poate mesajul tau e considerat spam.imi poti da adresa ta de gmail pe privat sa vezi ca iti trimit fara probleme de pe yahoo. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Domnule Stefan eu cred ca @ alexutu incearca sa trimita standard POP3 (...adica folosind direct Send to mail....) fara sa fie logat pe yahoo mail.....si evident ca nu stie de POP3 ...pe cand daca configurezi un cont de gmail ...stie.Daca ma insel ...asteptam mai multe detalii ...eventual o imagine .... print scrn.... cu eroarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum