Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontroler 8051

Vizitator ma3rian

Postări Recomandate

Vizitator ma3rian

Ma puteti ajuta cu ceva coduri pentru masurarea: capacitatilor, rezistentelor, tensiunilor, inductantelor, frecventelor, intensitatilor... care sa-l pot folosi la un sistem de masurare cu 8051???am facut rost de o schema, mi-am facut cablajul ( are 4 porturi, la unul ii trebuie atasat un LCD pe care pot vizualiza masurarile, + am mai introdus un etaj cu max232 cu port serial pentru partea de programare); mi-ar trebui ceva cod ca sa-l pun in folosinta...HEEELP!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• one

one 1 postare

Probabil ca cei care cer programe ar avea mai multe sanse daca ar intreba cum pot rezolva o problema specifica.Ceea ce inteleg din acest post este ca ai nevoie de program sa ti-l faca cineva.programul este o consecinta a hardware-ului- Cum ai conectat displayul de exemplu - pentru a putea scrie codul care face comanda?GOOGLE8051 - frequency meter8051 display8051 - capacitance....... uite ceva cod.oare ce e mai simplu de atat?Si RS232 pentru programare ce?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări