Vizitator ma3rian Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Ma puteti ajuta cu ceva coduri pentru masurarea: capacitatilor, rezistentelor, tensiunilor, inductantelor, frecventelor, intensitatilor... care sa-l pot folosi la un sistem de masurare cu 8051???am facut rost de o schema, mi-am facut cablajul ( are 4 porturi, la unul ii trebuie atasat un LCD pe care pot vizualiza masurarile, + am mai introdus un etaj cu max232 cu port serial pentru partea de programare); mi-ar trebui ceva cod ca sa-l pun in folosinta...HEEELP!!! Link spre comentariu
one Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Probabil ca cei care cer programe ar avea mai multe sanse daca ar intreba cum pot rezolva o problema specifica.Ceea ce inteleg din acest post este ca ai nevoie de program sa ti-l faca cineva.programul este o consecinta a hardware-ului- Cum ai conectat displayul de exemplu - pentru a putea scrie codul care face comanda?GOOGLE8051 - frequency meter8051 display8051 - capacitance....... uite ceva cod.oare ce e mai simplu de atat?Si RS232 pentru programare ce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum