caris Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 deci sa intamplat ca iam pus 12v cu inversarea polaritatii + in loc de -, desi ar fi trebuit sa aibe protectie la asa ceva prin o dioda, dar ma rog, o sa atasez si o poza ca sa va faceti o idee, problema e ca sau ars cateva integrate probabil ceva regulatoare cine stie, pe unul lam citit cumva, pe celalalt din cauza arsurii nu pot sa stiu ce piesa sa comand de la magazin , ultimile cifre si litere de pe el sunt 060sh si dedesubt 365, am incercat cu google nu ma poate ajuta, ecranul e un model lilliput 7" vga & monitor , apreciez orice efort, integratul e cu 8 picioare si e cel din stanga de sus , pe una din poze e indicat cu sageata Link spre comentariu
Putz Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 La fel cum scrie pe poza : "Asta e".....fara o schema nu prea ai ce face....si nu prea cred sa gasesti schema la asa ceva gratis. Link spre comentariu
caris Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 da stiu si treaba naspa care e ca am reusit pe integrat sa citesc doar ce scrie la sfarsit si anume 060sh si dedesubt 365 dar eu inceputul las fi vrut, am tot cautat cu google dar nimic Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 da mai multe detalii si poate ai sanse sa-l gasesti:1. pe ce pini se alimnteaza si ce ne poti spune de restul pinilor.2. ce rol crezi ca are in circuit (reste,sursa in comutatie,amplificator operational, comparator, generator de fum ... )3. pune o poza pune o poza foarte detaliata a zonei respective, eventul si cu CI in cauza (poate se mai vad detalii care iti scapa)4. monitorul are ceva marca sau model ?5. vezi ce se intampla cu alimentarile celorlalte integrate fara "afumat" pe placa. Link spre comentariu
caris Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 pe ce pini se alimenteaza nu pot sa zic, ca daca il mai alimentez o singura data mai ard ceva, sa sa sunt destule arse, model nimic nu scrie decat lilliput si pe spate asa ceva 7" vga & monitor wide screen tft lcd, pe cip nu se vede altceva decat ceam reusit cu o lupa mai performanta sa zic asa care mareste mult mai mult, iar de poza sa vad cum fac oricum e legat de sursa de alimentare ceva, e chiar in zona unde intra alimentarea in lcd Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 pe ce pini se alimenteaza nu pot sa zic, ca daca il mai alimentez o singura data mai ard ceva, sa sa sunt destule arseatunci la gunoi cu el ! asa nu se poate face depanare. Link spre comentariu
Vizitator rotariumihai1957 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 S-ar putea sa te ajut!Vreau mai multe detalii.Contacteaza- ma la [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum