Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motorola 350

Vizitator RIV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO9IBC

2

• yo9how

2

• Flor

1

• MiniTehnicus

1

Top autori în acest subiect

De ce nu explicati omului cum sta treaba, daca tot ati postat?Deci: Motorola GM350 este statie de uz profesional, in VHF(136-174 Mhz) sau UHF(400-470 Mhz) si nu poate fi folosita in CB (unde frecventa e 27Mhz).Concluzie: vinde-o si ia una special de CB

Link spre comentariu

Daca si el ar fi cautat dupa seria scrisa pe spate... sau este posibil sa nu mai aiba acea eticheta cu seria :nas:. In ultima vreme prea s-au inmultit genul asta de intrebari..." am o statie motorola, vreau sa o trag in frecventa tiristilor... cum fac?"

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Shady

Buna ziua! Azi am achizitionat si eu o statie motorola gm350 modelul cu display. Deci nu poate fi folosita pentru a comunica in trafic? Eu inca nu am probat-o ca nu am antena. Ar urma sa ii cumpar...

Link spre comentariu

Nu poate fi folosita in informatii de trafic. Este o statie in VHF (136-174 mhz). Pentru info trafic (canal 22 CB) trebuie ceva in 27 mhz.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări