Vizitator RIV Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Caut pe cineva sa-mi programeze motorola gm 350 pe frecventa transportatorilor(TIR-istii) Link spre comentariu
yo9how Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Poti sa cauti mult si bine.... statiile alea nu merg in cb; cauta o statie dedicata pentru 27Mhz Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Si eu caut un motor diesel care sa functioneze la 18000 ture. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 De ce nu explicati omului cum sta treaba, daca tot ati postat?Deci: Motorola GM350 este statie de uz profesional, in VHF(136-174 Mhz) sau UHF(400-470 Mhz) si nu poate fi folosita in CB (unde frecventa e 27Mhz).Concluzie: vinde-o si ia una special de CB Link spre comentariu
yo9how Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Daca si el ar fi cautat dupa seria scrisa pe spate... sau este posibil sa nu mai aiba acea eticheta cu seria . In ultima vreme prea s-au inmultit genul asta de intrebari..." am o statie motorola, vreau sa o trag in frecventa tiristilor... cum fac?" Link spre comentariu
Vizitator Shady Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Buna ziua! Azi am achizitionat si eu o statie motorola gm350 modelul cu display. Deci nu poate fi folosita pentru a comunica in trafic? Eu inca nu am probat-o ca nu am antena. Ar urma sa ii cumpar... Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Nu poate fi folosita in informatii de trafic. Este o statie in VHF (136-174 mhz). Pentru info trafic (canal 22 CB) trebuie ceva in 27 mhz. Link spre comentariu
Flor Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 . sau este posibil sa nu mai aiba acea eticheta cu seria "Da, am auzit si eu ca unele statii se mai si plimba. De la Omu, recte R0, spre oriunde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum