Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care subwoofer e mai bun ?

Vizitator SpeedFan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• ari_panterra

2

• baga

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

:rade: hai ca esti ''tare'' :85 ambele au acelasi difuzor,difera doar incinta:primul are un bass reflex cu volum mai mare= coboara mai bine in frecventa si pot spune ca-ti zgaltaie mai bine rugina de pe masina :rade: al doilea e in incinta inchisa,volum mai mic si pot spune ca e mai ''cuminte'' dar mai fidelsunt produse low entry ffff slabe
Link spre comentariu

Primul model l-am ascultat la un prieten pe o statie tot blaupunkt slabuta, nu mai stiu ce model.Se auzea cam incet bassul , putin mai tare ca doua boxe de alea ovale 6x9. Poate si din cauza ca masina era sedan (portbagajul nu comunica cu cabina).

Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan

Pai e normal la sedan sa se auda mult mai incet . Chiar nu stiu ce sa fac ... nu am auzit nici o data cum suna un tub cu incinta inchisa sa imi fac o idee.

Link spre comentariu

Si nici n-o sa-ti faci idee,tubul nu face sunete de capul lui.In primul rand trebuie sa ai un difuzor de calitate si in al 2-lea rand sa-i faci incinta dupa specificatii (daca e de calitate,se gasesc la producator)

Link spre comentariu
wally_gatter

si daca din portbagaj in habitaclu nu ai comunicare deschisa , degeaba iti pui subwoofer in portbagaj ca o sa simta basii cum trebuie numai cricul si roata de rezerva :85

Link spre comentariu

In cazul asta se poate investi in difuzoare de calitate in interiorul masinii.In spate si usi si o statie care sa le dea asa cum trebuie.Dar astea sunt fantezii cand vorbim de subwoofere,tuburi,tunuri,tancuri,rachete de bas de 200 ron difuzor + incinta :ras:

Link spre comentariu

Problema se pune il felul urmator: ce asteptari ai de la acest subwoofer, cu ce statie il misti, etc.Daca te-ai uitat prea mult pe youtube si visezi la zdranganit de tabla si alte mizerii d-astea i-ati gandul de la acest subwoofer, dar daca nu ai mai avut subwoofer pana acum si vrei ceva pt inceput cu un bas cat de cat decent, merge acest sub!off-topic: daca nu ai statie de masina am eu cateva poate iti place vre-o una din ele :da

Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan

Masina in care vreau sa bag tubul este o honda civic eg ... deci are comunicare portbagajul cu habitalul :)Acel Blaupunkt gtt 1200 mk2 scoat 200w rms cum scrie pe site ?

Link spre comentariu
wally_gatter

Nu ii scoate, ii consuma.

si in functie de SPL-ul; lui si incinta ,etc va "scoate" dB adica decibeli.. ca intr-un sfarsit dupa aia alergi .. decibeli cat mai multi la frecvente cat mai joase :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări