Vizitator SpeedFan Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Din aceste 2 subwoofere care e mai bun , care scoate basu mai "larg" , mai gros in masina ? Asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... 200_Mk_II/ si asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... 1200_MkII/ Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Prietene iti dau un sfat, cauta alta marca, le-au sarit bobinele multora la astea ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 hai ca esti ''tare'' ambele au acelasi difuzor,difera doar incinta:primul are un bass reflex cu volum mai mare= coboara mai bine in frecventa si pot spune ca-ti zgaltaie mai bine rugina de pe masina al doilea e in incinta inchisa,volum mai mic si pot spune ca e mai ''cuminte'' dar mai fidelsunt produse low entry ffff slabe Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Are un prieten modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... 200_Mk_II/ (de 2 ani) si se aude f bine. Pana in 250 lei am alta varianta ? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 nou si cu incinta,......nu cred dar mai e varianta sh sau sa cumperi difuzorul nou si sa-i faci tu o incinta Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Mi cam urat sa fac eu incinta ca poate nu o fac cum trb si se va auzi naspa ... Link spre comentariu
baga Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Primul model l-am ascultat la un prieten pe o statie tot blaupunkt slabuta, nu mai stiu ce model.Se auzea cam incet bassul , putin mai tare ca doua boxe de alea ovale 6x9. Poate si din cauza ca masina era sedan (portbagajul nu comunica cu cabina). Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Pai e normal la sedan sa se auda mult mai incet . Chiar nu stiu ce sa fac ... nu am auzit nici o data cum suna un tub cu incinta inchisa sa imi fac o idee. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Si nici n-o sa-ti faci idee,tubul nu face sunete de capul lui.In primul rand trebuie sa ai un difuzor de calitate si in al 2-lea rand sa-i faci incinta dupa specificatii (daca e de calitate,se gasesc la producator) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 si daca din portbagaj in habitaclu nu ai comunicare deschisa , degeaba iti pui subwoofer in portbagaj ca o sa simta basii cum trebuie numai cricul si roata de rezerva Link spre comentariu
LUCI Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 In cazul asta se poate investi in difuzoare de calitate in interiorul masinii.In spate si usi si o statie care sa le dea asa cum trebuie.Dar astea sunt fantezii cand vorbim de subwoofere,tuburi,tunuri,tancuri,rachete de bas de 200 ron difuzor + incinta Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Problema se pune il felul urmator: ce asteptari ai de la acest subwoofer, cu ce statie il misti, etc.Daca te-ai uitat prea mult pe youtube si visezi la zdranganit de tabla si alte mizerii d-astea i-ati gandul de la acest subwoofer, dar daca nu ai mai avut subwoofer pana acum si vrei ceva pt inceput cu un bas cat de cat decent, merge acest sub!off-topic: daca nu ai statie de masina am eu cateva poate iti place vre-o una din ele Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Masina in care vreau sa bag tubul este o honda civic eg ... deci are comunicare portbagajul cu habitalul :)Acel Blaupunkt gtt 1200 mk2 scoat 200w rms cum scrie pe site ? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Nu ii scoate, ii consuma. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Nu ii scoate, ii consuma. si in functie de SPL-ul; lui si incinta ,etc va "scoate" dB adica decibeli.. ca intr-un sfarsit dupa aia alergi .. decibeli cat mai multi la frecvente cat mai joase Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum