Vizitator Mc Crypt Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Am un receiver tehnics stereo sa-gx130d http://www.consolegames.ro/forum/attach ... 0front.jpg http://www.audioweb.ro/uploads/advertis ... /854_3.jpg Am legat la el 2 boxe de 150w Mc Crypt Bb-802-ii dar cand volumul trece de 14 apar distorsiunile http://www.julie.ro/img/251/4470.jpg As cere si opinia voastra despre difuzoarele Pro west de 350w (12") pe care as vrea sa le achizitionez pentru receiver(2 difuzoare) multumesc anticipat Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 ai ''boxe'' f proaste , si vrei sa cumperi difuzoare la fel de proaste.unde vrei sa ajungi?nu cred ca ai cunostintele necesare pt a realiza ceva bun asa ca-ti recomand o pereche de incinte sh.ampliful e bunicel Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Presupunand ca Technics-ul nu are vreo buba ascunsa, cel mai probabil rupe ficatii din gunoaiele alea Mc Cripta, care nu merita un kil de benzina, sa le dai foc... Mai bine le lasi in ploaie, in 1000 de ani se integreaza in natura...Sunt atatea incinte sh superbe pe piata, cu preturi foarte bune, si tu te-ai oprit la astea 2? Link spre comentariu
Vizitator Mc Crypt Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 le-am scos ieftin (la 90 de lei pe amandoua) deia le-am luat si am cunoscut marca ca am avut un mixer si era bunicel. La pretul asta au meritat si se aude destul de tare . Prietenii mi-au propus behringer b212xl de 200w dar sunt cu 600lei bucata http://www.behringer.com/EN/Products/B212XL.aspx Spuneti-mi ce boxe sa-mi iau sau aratati-mi ceva oferte.Ms Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 poi de ce nu incerci niste boxe technics SH. Link spre comentariu
Vizitator Mc Crypt Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Nu am gasit numai mai mici de 100w la un targ de vechituri Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 ampliful tau debiteaza cam 2x60w* 8 ohmi.......o pereche de 80-90w e ok(tinand cont ca vrei galagie nu fidelitate) si cu spl cat mai mare pt a putea produce acea galagie. Link spre comentariu
Vizitator Mc Crypt Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Panterra tu te-ai prins ce-mi trebe :sa faca galagie dar as dori sa pot da recevi'ul la maxim cu ceva .... Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Panterra tu te-ai prins ce-mi trebe :sa faca galagie dar as dori sa pot da recevi'ul la maxim cu ceva ....de ce nu cauti niste unitra de 70-90w . sau radiotehnica , oricum nu cred ca poti sa le dai la maxim pt ca iti intra distorsiuni.sunt niste boxe f solide de la radiotechnica care au un dif de 30 cm mai vechi dar de galagie, vezi ca avea cineva de vanzare mai demult pe forum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Scrie in Google: vand boxe Primul site care iti apare, e sansa ta(si nu numai)... cauta useri seriosi, cu calificative multe si cat mai pozitive. Evita 0 calificative, negative sau ciumpalacii care nu stiu sa scrie corect romaneste... Cu 350-550 ron, sh, poti gasi ceva foarte misto. Fii foarte atent la detalii, la imagini si la descriere. Comunica cu omul, pune-i intrebari, cere raspunsuri... Pe site-ul respectiv, da-i cautare dupa marca, Denon, Canton, Radiotehnika, Technics, Sony, Schneider, Philips, Draci, Laci sau dupa produs, pur si simplu boxe. Sorteaza dupa pret descrescator, ca sa ti se duca gunoaiele la coada. Cauta cu atentie si ai sa gasesti... Bafta! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Scrie in Google: vand boxePrimul site care iti apare, e sansa ta(si nu numai)... cauta useri seriosi, cu calificative multe si cat mai pozitive. Evita 0 calificative, negative sau ciumpalacii care nu stiu sa scrie corect romaneste... Cu 350-550 ron, sh, poti gasi ceva foarte misto. Fii foarte atent la detalii, la imagini si la descriere. Comunica cu omul, pune-i intrebari, cere raspunsuri... Pe site-ul respectiv, da-i cautare dupa marca, Denon, Canton, Radiotehnika, Technics, Sony, Schneider, Philips, Draci, Laci sau dupa produs, pur si simplu boxe. Sorteaza dupa pret descrescator, ca sa ti se duca gunoaiele la coada. Cauta cu atentie si ai sa gasesti... Bafta! problema lui nu cred ca e unde sa caute sau cum sa caute ci, ce sa caute nu are cunostinte in domeniu pt a face o alegere cat de cat corecta,asteapta recomandari=> va trebui sa precizeze un buget ca restul amanuntelor le stim de ce nu cauti niste unitra de 70-90w . sau radiotehnica , oricum nu cred ca poti sa le dai la maxim pt ca iti intra distorsiuni.sunt niste boxe f solide de la radiotechnica care au un dif de 30 cm mai vechi dar de galagie, vezi ca avea cineva de vanzare mai demult pe forum. desi ambele branduri au modele destul de bune(chiar f bune) nu sunt produse pt galagie/sonorizari in plus sunt rare in stare buna sa nu spun mitice(radiotehnika s 90) Link spre comentariu
Vizitator Mc Crypt Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Multumesc pentru sfat ,bugetul meu ar fi cam 500 lei deocamdata Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Am legat la el 2 boxe de 150w Mc Crypt Bb-802-ii dar cand volumul trece de 14 apar distorsiunilehttp://www.julie.ro/img/251/4470.jpgsi ce te mira ca la 14 pe amplificator apar distorsiunile ???? Nu boxele sunt de vina ce ampliful. NU mai are putere. La 14 este cam 2/3 din excursia maxima a potentiometrului. E normal sa distorsioneze acolo - mai ales ca e un amp. low budget. Ampliful ala are in mod real cam 2*50W !!!! Link spre comentariu
Vizitator Mc Crypt Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 semnalul de la radio e mai puternic decat cel de la telefon care l-am pus eu deaia a ajuns la 14 dar daca bagam loudness si dadeam basu si treble la maxim nu cred ca ajungea la 12 si distorsiona Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Pai e normal !!!!Daca pui Loudness ii dai +3dB pe bas si pe inalte - adica dublarea puterii pe bas si pe inalteLa fel pe corectiile de ton!!!! NU stiu de ce te miri???????? E prima data cand pui mana pe un amplificator????Dupa cum spuneam technics-ul ala nu are mai mult de 2*50W, nu este un aplif pt sonorizari. E un amplif cu care sa asculti muzica acasa asa mai finut, ca sa nu deranjezi vecinii.Daca vrei Sute de wati si galagie mare trebuie sa te orientezi spre alte amplificatoare din zona Pro, nu Hi-fi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum