Vizitator GEORGE SAVU Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Mai are cineva boxe quantum 557 ? vreo parere m-ar interesa , am eu si nu-s prea multumit de ele,am ascultat atat la pc (flac,audio -xonar D1, amplif nad 326bee)cat si la cd player, boxele in colturile dormitorului de 4/4.M-ar interesa sa stiu dc le-am ales bine, sau se putea si mai bine,ascult aproape toate genurile de muzica . Link spre comentariu
spinach Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 De fapt ce nu iti place ? expune mai concret tot ce simti . Link spre comentariu
VTP Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Mai are cineva boxe quantum 557 ? vreo parere m-ar interesa , am eu si nu-s prea multumit de ele,am ascultat atat la pc (flac,audio -xonar D1, amplif nad 326bee)cat si la cd player, boxele in colturile dormitorului de 4/4.M-ar interesa sa stiu dc le-am ales bine, sau se putea si mai bine,ascult aproape toate genurile de muzica .- plasarea in colturile camerei are un dezavantaj major;- sursa (inregistrarile, nu CD-playerul) este determinanta pentru calitatea sonora. Nici CD-urile normale nu sunt chiar in topul calitatii, deci, coroborat si cu amplasarea, nu e de mirare ca CEVA nu e bine!Incearca un test in conditii imbunatatite:- o amplasarea incintelor la 2,5 - 3 m distanta intre ele si degajate fata de peretii laterali si spate;- un disc de test complet, cu mai multe genuri de muzica (vocala, simfonica, jazz, rock, etc.) Daca incintele iti plac, e clar, conditiile sunt cele care sunt responsabile de ce ai ca sunet. Daca tot e ceva, atunci, trebuia sa fii mai atent la achizitie! Link spre comentariu
spinach Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 pai daca are camera 4/4 , destul de greu sa le plaseze altfel ; nu a specificat daca sint plasate pe diagonala sau pe un perete . revenim la anterior , adica sa expuna ce il deranjeaza . Link spre comentariu
zal Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Atenţie că plasarea boxelor în colţurile camerei accentuează joasele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum