Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxw magnat quantum 557

Vizitator GEORGE SAVU

Postări Recomandate

Vizitator GEORGE SAVU

Mai are cineva boxe quantum 557 ? vreo parere m-ar interesa , am eu si nu-s prea multumit de ele,am ascultat atat la pc (flac,audio -xonar D1, amplif nad 326bee)cat si la cd player, boxele in colturile dormitorului de 4/4.M-ar interesa sa stiu dc le-am ales bine, sau se putea si mai bine,ascult aproape toate genurile de muzica .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

2

• VTP

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai are cineva boxe quantum 557 ? vreo parere m-ar interesa , am eu si nu-s prea multumit de ele,am ascultat atat la pc (flac,audio -xonar D1, amplif nad 326bee)cat si la cd player, boxele in colturile dormitorului de 4/4.M-ar interesa sa stiu dc le-am ales bine, sau se putea si mai bine,ascult aproape toate genurile de muzica .

- plasarea in colturile camerei are un dezavantaj major;- sursa (inregistrarile, nu CD-playerul) este determinanta pentru calitatea sonora. Nici CD-urile normale nu sunt chiar in topul calitatii, deci, coroborat si cu amplasarea, nu e de mirare ca CEVA nu e bine!Incearca un test in conditii imbunatatite:- o amplasarea incintelor la 2,5 - 3 m distanta intre ele si degajate fata de peretii laterali si spate;- un disc de test complet, cu mai multe genuri de muzica (vocala, simfonica, jazz, rock, etc.) Daca incintele iti plac, e clar, conditiile sunt cele care sunt responsabile de ce ai ca sunet. Daca tot e ceva, atunci, trebuia sa fii mai atent la achizitie!
Link spre comentariu

pai daca are camera 4/4 , destul de greu sa le plaseze altfel ; nu a specificat daca sint plasate pe diagonala sau pe un perete . revenim la anterior , adica sa expuna ce il deranjeaza .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări