sisu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 am achizitionat de-alungul timpului mai multe difuri arse,le bobinam,scoteam untul din ele si care nu mai puteu in nici un chip functiona cat de cat le depozitam in podul casei.azi mi-a dat prin cap sa dublez magnetul unui meloman.am mai adaugan in continuarea magnetului un alt magnet de la un mnc noir 1(ceva chinezarie)ca sasiul era varza la el.m-am chinuit putin cu lipirea magnetilor,si mai jos poze cu diful.in urmatoarele zile va urma o bobina pe masura,cum voi avea timp voi posta si cand e gata poate un filmulet pe youtube cu el in actiune. http://i1238.photobucket.com/albums/ff4 ... 011239.jpg http://i1238.photobucket.com/albums/ff4 ... 011238.jpg http://i1238.photobucket.com/albums/ff4 ... 011237.jpg http://i1238.photobucket.com/albums/ff4 ... 011236.jpg Link spre comentariu
alexmarian Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 si diful de pe subwoofer-ul de la sistemele genius sw-5.1 1500 are 2 magneti si scoate un bass foarte curat la vol mediu. Link spre comentariu
massacre122 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 vezi ca ai uitat ceva...ceva care este pe mijlocu magnetului Link spre comentariu
sisu Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 da,stiu la ce te referi,dar nu e nevoie,ptr ca este la al doilea magnet centrul.ii voi face o bobina lunga incat sa ajunga in centrul magnetului de jos si cursa difului va fi una scurta incat sa nu depaseasca centrul ultimului magnet.oricum e un experiment.sunt curios ce se va intampla.azi daca voi avea timp,fac si bobina. Link spre comentariu
massacre122 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 pai si care e avatuju?ai pus 2 magneti pentru cursa asa ce rezolvi?dute la strung fa unu lung de sus pana jos.asa muncesti degeaba,fiind si mai lung te poti duce cu 2 cm de bobinaj in jos si mai castigi w ma rog teoretic practic nu se stie ce iese...e la noroc..sau daca ai 2 bucati identice dale gaura sau lipestele cu un adeziv pt fier...fara bucata aia de fer nu faci multe crede ma ca si eu m am jucat cu un difuzor cu 4 magneti si fara miezu ala de fier nu se aude bine,el ajuta la campu magnetic.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 aia e piesa polara fte importanta , intre ea si magneti se creeaza campul magnetic in care bobina isi va face treaba.. fara piesa aceea care sa fie pana sus e ca i cum nici nu ai montat al doilea magnet , adica degeaba... Link spre comentariu
massacre122 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 pai cam asta incerc si eu sa ii explic ca face atata treaba degeaba fara un rezultat pe masura...eu am realizat asta tot asa,mi am bagat nasu m am jucat dar am muncit degeaba Link spre comentariu
sisu Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 pai va multumesc ptr sfaturi.asa am sa si fac.oricum azi stau linistit si imi fac bobina,o pun pe scaun sa pregatesc conul sa o lipesc,pe cand imi apare un prieten.nefiins atent,s-a asezat pe bobina,si a facun o placinta cu sarma.na,asta e(3 ore duse pe apa sambetei).acum trebuie sa mai astept pana sa mai prind niste timp liber.promit sa revin cu detalii si un filmulet pe youtube.stima Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 si diful de pe subwoofer-ul de la sistemele genius sw-5.1 1500 are 2 magneti si scoate un bass foarte curat la vol mediu.da "are" doi magneti magnetii " este puternici"?? Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Acea piesa (cilindru) se numeste concentrator de camp magnetic. Link spre comentariu
sisu Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 ok,am terminat si experimentul si mai urmeaza a fi postat un filmulet pe youtube cu dracia in actiune(sa-mi dea drumu astia la net inapoi ca am depasit traficul).sunt destul de multumit de ce a iesit.stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum