Vizitator karDon+ Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 shi pe unde ar trebuiii sa ma duc sa intreb de burete ca buretele pot sa l pun mult mai ushor intr-o cutie ps mc mult pentru ajutor :smt003 Link spre comentariu
Vizitator karDon+ Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 shi m-ai am o mica intrebare moketa neagra grie din aia subtzire unde gasesc ca eu am vazut prin orash dar e moketa groasa shi nu e buna Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 incearca subwooferul asta,care se potriveste la 25cm Link spre comentariu
Vizitator karDon+ Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 eu am camera cam mica shi nu imi pot permite sa arunc un ladoi prin camera asha ca m-am gandit sa mi fac o cutie care sa intre sub pat ca patu meu e inalt shi am shi rezonantza in locul respectiv ca e la coltz de camera am proiectat o cutie (nush cat de buna :smt115 ) shi nush cum s-ar auzila dimensiunile respective oare e buna apoi mio venit urmatoarea idee cu peretele ala roshu in cutie ca un fel de labirint e bun ce am facut sau e cea mai mare prostie pe care atzi vazuto ? iar tubul de bass reflex nush ce dimensiuni iar trebuiii deci eu vreau sa obtzin un bass frumos shi cat mai jos :smt100poate sa shi dea cineva cu parerea ? Link spre comentariu
LUCI Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 in principiu cestia aia e folosita si de alte firme.Dar neputand face nici un fel de simulare nu stiu ce o sa iasa si daca e necesara pt difuzorul tau.Din cate stiu acel perete are rolul de a ''minti'' difuzorul ca este intr-o incinta mai mica pt ai limita cursa iar cealalta camera ajut la coboarrea in fregventa in idea ca se foloseste un difuzor de diametru mic la putere foarte mare. Link spre comentariu
Vizitator karDon+ Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 deci asta e chestia cu peretele shi tu ce zici mah sa o fac ? Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 ideal ar fi sa faci incinta in asa fel incat daca nu se aude bine cu peretele ala sal poti scoate Link spre comentariu
Vizitator karDon+ Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 In primu rand am sa fac cutia in asha fel incat sa am un perete demotabil ca sa am acces la peretele ala despartzitor ca sa il pot marii micshora sa l scot daca nu se aude bine shi asha mai departeda nush cu tubu cam cat de mare tre sa fie ce lungime sau o sal ajustez dupa urecheiar dimensiunile is bune ca nush sa calculez cam catzi litrii o fii avand cutia . putetzi sa mi spunetzi voi ? :smt033 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 Dar ti tu neaparat sa pui peretele ala acolo? :rolleyes: Nu poti sa pui niste stingii ? Link spre comentariu
Vizitator karDon+ Postat Decembrie 13, 2005 Partajează Postat Decembrie 13, 2005 shi... m-ar interesa daca stie cineva ce rezonantza va avea cutia ?stie cineva macar va rog sa mi explicatzi cum se calculeaza daca se poate :wav: pls :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum