Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

idei pt un subwoofer de un om meseriash :D

Vizitator karDon+

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Silviu26

4

• Mircea Bartic

2

• FIXVID

2

• luc

1

Top autori în acest subiect

Vizitator karDon+

eu am camera cam mica shi nu imi pot permite sa arunc un ladoi prin camera asha ca m-am gandit sa mi fac o cutie care sa intre sub pat ca patu meu e inalt shi am shi rezonantza in locul respectiv ca e la coltz de camera am proiectat o cutie (nush cat de buna :smt115 ) shi nush cum s-ar auzila dimensiunile respective oare e buna apoi mio venit urmatoarea idee cu peretele ala roshu in cutie ca un fel de labirint e bun ce am facut sau e cea mai mare prostie pe care atzi vazuto ? iar tubul de bass reflex nush ce dimensiuni iar trebuiii deci eu vreau sa obtzin un bass frumos shi cat mai jos :smt100poate sa shi dea cineva cu parerea ?

Link spre comentariu

in principiu cestia aia e folosita si de alte firme.Dar neputand face nici un fel de simulare nu stiu ce o sa iasa si daca e necesara pt difuzorul tau.Din cate stiu acel perete are rolul de a ''minti'' difuzorul ca este intr-o incinta mai mica pt ai limita cursa iar cealalta camera ajut la coboarrea in fregventa in idea ca se foloseste un difuzor de diametru mic la putere foarte mare.

Link spre comentariu
Vizitator karDon+

In primu rand am sa fac cutia in asha fel incat sa am un perete demotabil ca sa am acces la peretele ala despartzitor ca sa il pot marii micshora sa l scot daca nu se aude bine shi asha mai departeda nush cu tubu cam cat de mare tre sa fie ce lungime sau o sal ajustez dupa urecheiar dimensiunile is bune ca nush sa calculez cam catzi litrii o fii avand cutia . putetzi sa mi spunetzi voi ? :smt033

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări