Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformatoare de iesire

Electron

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

3

• JohnDoe

1

Ai gasit unde se fac traf-uri? Eu le-am facut la un atelier de bobinaj si au iesit f bune. Lucreaza profesionist acolo, izoleaza strat cu strat, lacuiesc, sarma e noua...iar mana de lucru...e de domnisoara :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut,Deci pana la urma unde este atelierul respectiv? transformatoarele le fac dupa specificatiile date? adica daca ii spun ca vreau juma de secundar intr-un sens, celalalt in sens opus si alternante cu sectiunile primarului, le fac asa?sau le zici impedanta intrare/iesire si cu asta basta?cei de acolo sunt specializati pe trafuri de iesire in audio?

Link spre comentariu

Imi cer scuze pt lipsa. Am avut motive obiective. Intradevar trafo de iesire pe tole E+I se pot face la acest atelier. Eu mi-am facut patru bucati, doua pt un final cu EL84 din Tehnium 5/89 si doua pt cel de pe forum cu 6P3S. Tole nu prea au. Si nici f mult timp sa realizeze carcasele de bobinare. Eu mi-am facut singur carcasele, din textolit. :d deci ma puteti e-mail-a daca va intereseaza detalii, am numarul de tel al celei care le bobineaza. Va garantez ca lucreaza super.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Acum vreau sa stiu de ce mi s-a sters mesajul de dinainte? Are cineva ceva cu mine? Am spus ceva ce nu trebuia? :evil:

Ce mesaj sa sters ?Poate ai incalcat regulamentul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări