Electron Postat Ianuarie 20, 2004 Partajează Postat Ianuarie 20, 2004 Va rog sa-mi spune-ti, daca stiti, unde se gasesc, IN ROMANIA, transformatoare de iesire pentru amplificatoare cu tuburi, sau cine poate realiza aceste componente pretentioase? Link spre comentariu
Vizitator zg Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Ai gasit unde se fac traf-uri? Eu le-am facut la un atelier de bobinaj si au iesit f bune. Lucreaza profesionist acolo, izoleaza strat cu strat, lacuiesc, sarma e noua...iar mana de lucru...e de domnisoara Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 :o Poti sa-mi spui si mie unde este atelierul asta? si daca au si tole? Eventual niste preturi? Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Noiembrie 23, 2004 Partajează Postat Noiembrie 23, 2004 Te rog frumos!!? Link spre comentariu
Electron Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Atelierul e in Ploiesti. Dupa cum mi-a spus zg, cer intre 200 si 300 mii. Link spre comentariu
JohnDoe Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Salut,Deci pana la urma unde este atelierul respectiv? transformatoarele le fac dupa specificatiile date? adica daca ii spun ca vreau juma de secundar intr-un sens, celalalt in sens opus si alternante cu sectiunile primarului, le fac asa?sau le zici impedanta intrare/iesire si cu asta basta?cei de acolo sunt specializati pe trafuri de iesire in audio? Link spre comentariu
Electron Postat Decembrie 5, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Atelierul e in PLOIESTI si bobineaza transformatoare in general, nu pentru audio in special. Link spre comentariu
Vizitator zg Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Imi cer scuze pt lipsa. Am avut motive obiective. Intradevar trafo de iesire pe tole E+I se pot face la acest atelier. Eu mi-am facut patru bucati, doua pt un final cu EL84 din Tehnium 5/89 si doua pt cel de pe forum cu 6P3S. Tole nu prea au. Si nici f mult timp sa realizeze carcasele de bobinare. Eu mi-am facut singur carcasele, din textolit. deci ma puteti e-mail-a daca va intereseaza detalii, am numarul de tel al celei care le bobineaza. Va garantez ca lucreaza super. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Acum vreau sa stiu de ce mi s-a sters mesajul de dinainte? Are cineva ceva cu mine? Am spus ceva ce nu trebuia? :evil:Ce mesaj sa sters ?Poate ai incalcat regulamentul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum