VEF Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Oare cum sta treaba cu programele astea luate de pe net unele chiar au virusi am cautat si eu de curiozitate si gasesti cred ca zeci de windows*uri de descrcat ce o fi cu ele ma intreb ? Bine site-ul care mi l-ati recomandat am mai mare incredere in el dar va intreb asa canuprea am idee Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Daca kit-ul programului e freeware/shareware/trial si e luat de pe un site de incredere (softpedia, download.cnet.com, etc) e putin probabil sa contina virusi, daca e ceva piratat si e luat de pe torrent, poate contine orice, inclusiv keyloggere pe care nici un antivirus nu le detecteaza, dar care raporteaza celui care le-a creat tot ce faceti pe acel PC. Nici un fel de kit de Windows descarcat de pe net nu are cum sa fie freeware (exceptie cele descarcate de pe microsoft.com, desigur, care nu sunt nicidecum free), deci chiar si Windows 1.0 necesita licentiere, si sunt sanse maxime sa vina cu mizerii cand este downloadat din acele locatii dubioase. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Acel win de 32bit are la descarcare 617mb iar la instalare in pc va ocupa din partitie 5,37gb si este mai mare decat cel de 64bit,eu personal m-am orientat ca este pe un site special pentru programe pc. Link spre comentariu
VEF Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Am inteles multumesc ! La inceput voiam sa stiu daca se poate face un cd bootabil cu Nero de ala care il are toata lumea si dac ma duc la cineva sa mi-l faca am zis de ce daca omul are o unitate optica veche de tot e posibil sa-mi strice cd-ul meu original cu windows ( e original original cu licenta cu tot si n-as vrea sa mi-l strice ) Editat Ianuarie 11, 2018 de VEF Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Am inteles multumesc ! La inceput voiam sa stiu daca se poate face un cd bootabil cu Nero de ala care il are toata lumea si dac ma duc la cineva sa mi-l faca am zis de ce daca omul are o unitate optica veche de tot e posibil sa-mi strice cd-ul meu original cu windows ( e original original cu licenta cu tot si n-as vrea sa mi-l strice ) Puteti face un windows boot-abil si pe un stick-usb cu acest program.http://rufus.akeo.ie/?locale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum