Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentator 9 v 1A

Vizitator robbinho

Postări Recomandate

Vizitator robbinho

am acest alimentator de la un swich LANvreau sa il folosesc sa incarc 8 acumulatori AA 2500 mah il pot folosi? sau ce modificari trebuie sa ii fac?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• Spitfire

1

• claudiu68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

2,5A.

Wrong, acumulatorii Ni-Mh se incarca cu un curent de 10% din capacitatea lor...asta daca se doreste viata lunga. Aici trebuie o sursa de curent constant de 250mA. Nu prea aveti ce face cu alimentatorul acela. Scheme de incarcatoare acumulatori sunt destule pe forum...
Link spre comentariu

Ba se poate folosi,se impart acumulatorii in 2 grupuri de cate 4,fiecare cu o sursa de curent constant (un incarcator practic) si gataScheme de incarcatoare avem cacalau in sectiune,te rog sa cauti un subiect bun si il voi uni cu acestaLE: exact :da

Link spre comentariu
Vizitator robbinho

Ba se poate folosi,se impart acumulatorii in 2 grupuri de cate 4,fiecare cu o sursa de curent constant (un incarcator practic) si gataScheme de incarcatoare avem cacalau in sectiune,te rog sa cauti un subiect bun si il voi uni cu acestaLE: exact :da

ok multumesc multeu nu prea le am cu electronica, incerc sa gasesc pe cineva sa mi faca doua alimentatoare auto (la bricheta masinii) pentru doua feluri de acumulatori:1. am o telecomanda pentru un navomodel care foloseste 8 acumulatori de 1,2 volti, 2500 mah si nu am incarcator la ea, se descarca pe balta si ...... ma uit lung, asa ca mi ar fi util un incarcator din ala 2. navomodelul functioneaza cu acumulator de 6 v 12 ah, acelasi lucru vreau sa il fac si la el cam cat m ar costa astea doua ansambluri la gata si cine ar fi binevoitor sa ma ajute. va multumesc
Link spre comentariu

Pai in sesctiunea asta te ajutam doat sa ti le faci singurDaca vrei sa le cumperi (sa ti le faca cineva) posteaza la sectiunea servicii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări