AerosouL Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 M-ar interesa parerile voastre despre combinatia dintre un HP10W si o incinta de 100 l, ventilata, acordata la 42 hz.. Imagina cu simularea e atasata.. singura problema e ca e nevoie de filtru subsonic sub 35 hz..deoarece sare membrana peste 1 cm .. :goodman:Nu ar strica sa imi recomandati si un kit cu care sa il "atac" :rock: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 nu recomand aceasta aplicatie Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 Vei avea un bas lungggg.... cred ca group delay sare mult peste 20 ms.Incearca-l intr-o cutie mai mica acordata mais us un ex max 50L acordat pe la 50-55 Hz.tTe asigur ca cu un F3 de 45 Hz, sau chiar 50 Hz vei fi multumit de bas plus ca iese cutia mai mica.ideea cu filtru subsonic ar fi buna dar sa fie pe la 40 Hz, poate 45. Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 100 de l e mult prea mult pt un difuzor de 10". Daca tot esti dispus sa faci o incinta atat de mare poti sa folosesti un HP-15W. Diferenta de pret dintre cele doua isi justifica banii pe deplin.Daca totusi vrei sa faci sub cu HP-10W eu recomand o incinta de maxim 50 de litri si acordata putin mai sus Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 cauta aici kituri http://www.elprod.ro/ Link spre comentariu
AerosouL Postat Noiembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 Asa e..group delay e mare..incinta e mare.. si cred ca ar suna cu siguranta mai bine intr-o incinta de 50L acordata la 50 hz.... doar ca..nu cred ca o sa ma mai apuc de proiect :axe: ... schimbari de planuri..(si voi ati avut o contributie :finga: )Va multumesc pentru raspunsuri.. :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum