caris Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 sal am un integrat cu 8 picioare pe partea de alimentare o sa atasez o poza mai jos, e cel din stanga sus, si ceam reusit sa citesc pe el e 060sh si dedesubt 365, e de la un lcd micut de 7 inchi,si google imi zice ca ar fi un adl ceva de genu ceea ce nu cred, ma poate ajuta cineva, si mai e acolo un condensator tantal smd , ce capacitate are si ce tensiune asta scrie pe el 106 apoi 16k apoi 707 Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Nu e mai bine sa ne spui de la ce e (sau CE E) montajul ala? Poate are cineva schema lui si nu te mai complici. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Mai mult ca sigur e APM34063 SMD, schimbati si dioda shottky D2, e o dioda 1N5822. ce capacitate are si ce tensiune asta scrie pe el 106 apoi 16k apoi 707E de 10uF/16V, lasati-l in pace, e sanatos...Fireste, ramane de vazut daca au supravietuit RTD-urile si driverele video... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum