Vizitator florinbuda Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Salut, sunt la inceput si vreau sa invat cateva lucruri elementare despre zona de radio a electronicii, imi recomanda cineva o carte sau alte resurse ?Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Salut, sunt la inceput si vreau sa invat cateva lucruri elementare despre zona de radio a electronicii, imi recomanda cineva o carte sau alte resurse ?Multumesc!Intra aici..... viewtopic.php?f=66&t=17771 ..... sau aici.......viewtopic.php?f=66&t=73519.... si ai documentatie numai vointa sa fie ..... Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Cel mai simplu de pe site-ul Societatii Romane a Radioamatorilor exista carti in domeniu. Cea mai buna chiar daca e mai veche cred ca e Cartea radioamatorului de Gheorghe Stanculescu. In ea ai multe lucruri interesante pentru un incepator. Link spre comentariu
Vizitator florinbuda Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 @comfel: am cerut o carte, nu 100 de carti dintre care 99% probabil ca nu au nici o legatura... bine ca nu m-ai trimis la biblioteca Vaticanului... Multumesc oricum.. @tovidiu: multumesc, chiar o carte veche (si banala) vroiam pentru primii pasi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum