Vizitator catalinstefan1987 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Salut .As dori sa ma ajute cineva la rezolvarea problemei mele si a altora sper am un emitator care imi poate citi analogic carburantul dintr-un rezervor acum problema este ca daca ma leg direct de la iesirea din rezervor a sondei nu intelegi nimic de pe graficul care rezulta imi da fluctuatii mari adica ca am ba rezervorul plin ba ca il am gol ni intelegi nimic din acel grafic si nici din tensiunile trimise de emitator nu sunt ok.Unde m-as putea lega cu acest emitator ?Masina este un logan de 1.6 MPI benzina Emitatorul este cu intrare analogica cu masurare de la 0 la 5 V cu pas de masurare de20 miniV Poate un montaj electronic poate legatura trebui facuta din alta parte , Daca stie cineva care este firul de combustibil care intra direct in ceasurile de bord la acesta masina sau daca stie cineva cum imi pot da seama care este acest fir pe care eu il caut? Va rog ajutati-ma Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 ....Daca stie cineva care este firul de combustibil care intra direct in ceasurile de bord la acesta masina sau daca stie cineva cum imi pot da seama care este acest fir pe care eu il caut?.....pin8 -joja nivel carburantpin24 semnal +joja nivel de carburantambele pe conectorul negruNa ca te-am ajutat. Multumit ? Sper sa-ti ajute la ceva ! Link spre comentariu
Vizitator catalinstefan1987 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Iti multumesc mult de tot acum sunt legat pe pinul 24 si am aceleasi valori ca si la iesirea din rezervor lasand de o parte ca culorile difera Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 ... acum sunt legat pe pinul 24 si am aceleasi valori ca si la iesirea din rezervor lasand de o parte ca culorile diferaLa care culori te referi ? Cele ale firelor care vin dinspre rezervor ?Eu am pomenit doar o singura culoare, negru, a conectorului din spatele tabloului de bord, ca sint doua, unul negru si unul gri ! Firele de care intrebai sint pe conectorul negru in pozitiile 8 si 24 ! Dar in sfirsit, bine ca esti pe drumul cel bun, asta e cel mai important ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum