JARRELL Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Salutare tuturor, am 2 dif. SANSUI W-114 de 40w rms la 5,5 ohmi fiecare. Le-am facut incinte la fiecare si doresc sa le folosesc pe post de woofere.Avand in vedere impendanta lor, ce filtre mi-ati recomanda sa aleg? Link spre comentariu
VTP Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 - e impedanta scrisa pe ele????? Cred ca e rezistenta bobinei in cc!- filtrele NU se fac dupa NUMAI dupa impedanta (e doar un element de calcul), ai nevoie de caracteristica de frecventa a wooferului si a difuzorului cu care va lucra (midrange sau tweeter), caracteristicile de impedanta ale difuzoarelor, parametrii T/S, etc.Altfel ADIO filtrare corecta! Link spre comentariu
JARRELL Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Este impendanta scrisa pe ele. Aceste difuri echipau boxele SP-3500. Eu vreau sa le folosesc separat, pe post de woofere. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Ca sa se aleaga corect frecventa de acord a filtrului, in mod ideal ar trebui cunoscuti parametrii TS ai difuzoarelor si graficul raspunsului lor in frecventa (in incinta respectiva).Dar si mai important este de stiut cu ce sateliti - respectiv cu ce difuzoare de medii se vor asocia, altfel nu se poate emite nici un fel de opinie. Link spre comentariu
zal Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Duminică am vrut să cumpăr din tîrg o pereche de difuri Sansui de 30cm, 45W/5 Ohmi, Fmax 2kHz. Aşa scria pe ele, deci nu e o excepţie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum