Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectori

Vizitator oxiredo

Postări Recomandate

Vizitator oxiredo

salut,

Mi-am cumparat o place de test Breadboard (http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=11585)

si am incercat sa imi fac niste conectori ( intre diferite componente de pe placa) dar nu prea mi-a iesit, unii conectori nu fac bine contact. :ras:

Aja ca as vrea sa cumpar dar nu stiu nici ce sa cer la magazin

Deci, cum/ce tip de conectori sa cer ca sa fac conexiuni pe o placa de test Breadboard ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• ghimpe--

1

• Stefan BBx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu am o placa aproximativ identica cu a ta si folosesc cam orice fel de fire care merg bagate in gauri. in caz ca nu fac bine contact le indoi capetele firelor ca sa aiba o supratata mai mare de contact.daca nu merge asa te complici prea mult cu alti conectori ca de-aia e placa de test, sa le faci repede si usor si sa le desfaci lafel daca ii mai pui inca niste conectori pierzi ogramada timp... mai bine vezi pe meevarom.ro, inlocuieste cei doi "ee" cu i, sunt acolo vre-o 3 tipuri de breadbortduri

Link spre comentariu
Vizitator oxiredo

eu am folosit cablu dintr-o magistrala PATA, dar nu sunt ok, cel putin pt mine. cand incerc sa le bag in gaura, fie se indoaie si nu intra ...ba imi ies altele sau nu fac bine contact . (sunt ca un elefant care incarca crosheteaza ). Ma gandeam la ceva cablu monofil si putin mai rigid. Sau aveti alte sfaturi.?

Link spre comentariu

Cumpara 1 metru de cablu ethernet (circa 1-2lei). Daca desfaci cablul obtii 8 fire perfecte pentru ce iti trebuie (decat le tai la lungimea la care ai nevoie si le dezizolezi la capete).Spor la mesterit!

Link spre comentariu

firele din cablul UTP merg perfect, e adavarat ca e mai rigid dar nu de chinui ca la cele litate.l.e: ghimpe-- a fost mai rapidbreadbord cu fir litat si masiv:lqwyr86mE1Y

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări