Vizitator Sprinter Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Buna seara , caut si eu un integrat sa fac o sursa reglabila de 12v si in jur de 5-6 A sau cu cat mai mare cu atat mai bine , am incercat cu Lm317 dar este slabut.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Si cine te opreste sa cauti?Crezi ca nu s-a mai discutat?Si ce reglezi,curentul sau tensiunea? Care sa fie tensiunea minima si maxima?Oricum,cauta Link spre comentariu
iora Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 LM338K suporta maxim 5A insa trebuie sa fii atent la diferenta dintre tensiunea de intrare si cea de iesire,respectiv puterea disipata.capsula e TO-3 ca la un 2N3055 Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Va multumesc foarte mult , o sa incerc si cu Lm338K. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Va multumesc foarte mult , o sa incerc si cu Lm338K.NU INCERCA ! Gandeste inainte si documenteaza-te !Daca dadeai o simpla cautare pe google, aflai ca LM317 poate furniza maxim 1.5A. Mai bine spune de ce ai nevoie exact. Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Stiu Tot despre Lm317 , am si realizat schema , toccmai dasta am postat aici , deoarece caut unul mai puternic . Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 5-6 A sau cu cat mai mare cu atat mai bine , am incercat cu Lm317 dar este slabut.... Esti sigur ca stii tot ?Transformator care sa-ti debiteze curentul necesar ai ?De ce nu spui la ce vrei sa folosesti aceasta sursa? Poate are cineva vreo idee mai buna. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Stiu Tot despre Lm317 , am si realizat schema , toccmai dasta am postat aici , deoarece caut unul mai puternic .vezi ca se poate mari curentul la LM317 prin adaugarea unor tranzistori.... Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Vreau sa fac o sursa reglabila pe care sa o folosesc la probarea anumitor chestii , circuite etc , si partea cu maritul puterii cu tranzistori m-ar interesa schema . Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Vreau sa fac o sursa reglabila pe care sa o folosesc la probarea anumitor chestii , circuite etc , si partea cu maritul puterii cu tranzistori m-ar interesa schema .Uite schema ceruta:http://i53.tinypic.com/98de38.jpgAsta este luata chiar din datasheetul de la LM317, gasesti multe aplicatii in datasheet.http://search.datasheetcatalog.net/key/LM317 Link spre comentariu
Vizitator Sprinter Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Multumesc Mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum