Vizitator marianmihai1 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Sal am o pereche de boxe auto ,foarte bine se aud sau ,s-au auzit Din pacate,cand am vrut sa dau fata de usa jos am scapat varful surubelnitei in membrana unuia din difuzor .Membrana este din carton Am incercat si i-am pus banda dar tot baraie Link spre comentariu
tntgarbage Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 pune o poza cu difuzorul bun. Daca au si tweeter in centru s-ar putea sa nu merite reparate.in bucuresti se gasesc numai membrane circulare si nu merita decat cele mari (20cm in sus).bafta! Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Daca-i spart la margine cred ca merge cu ceva prenadez sau alt liant moale. Link spre comentariu
icar Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Incearca sa "aduni" la loc spartura indreptind marginile gaurii, apoi, cum zice Kuchta Petru, da peste zona cu putin prenadez si lasa sa se usuce bine. Link spre comentariu
Mesterul Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Daca e spart in zona din margine (cea mobila- sa zicem) merge doar cu prenadez. Daca e in zona rigida a membranei , lipeste-o cu prenadez sau aracet. NU CU PICATURA, super glue, moment sau alceva rigid ! Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 lipeste-o cu prenadez sau aracet. NU CU PICATURA, super glue, moment sau alceva rigid! Pai... aracetul dupa 24 de ore se face "os"... Link spre comentariu
icar Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 NU folositi aracet, picatura, bicomponente sau alte lipiciuri "rigide". Reparatia merge numai cu prenadez! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 membrana se repara pe spate cu prenandez si carton de la cartile de joc Link spre comentariu
CBI Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Sal am o pereche de boxe auto ,foarte bine se aud sau ,s-au auzit Din pacate,cand am vrut sa dau fata de usa jos am scapat varful surubelnitei in membrana unuia din difuzor .Membrana este din carton Am incercat si i-am pus banda dar tot baraiedaca ti-a scapat in con si nu in suspensie,gaura unui varf de surubelnita se poate drege doar cu lipici ,daca e de hartie membrana merge si cu aracet.Indrepti frumos marginile la zona afectata si pici imprejur de cateva ori cate putin lipici si pe fata si pe dos(preventiv poti aduga pe locul cu pricina o bucatica mica de sugativa imbibata in lipici)daca deja ai lipit ceva si nu mai rasufla dar baraie,probabil freaca si bobina impinge usor cu degetele din mijlocul conului si asculta atent,sa nu fi facut vreo prostie pt lipit o suspensie de spuma(burete) sau cauciuc subtire,atentie mare cu calitatea prenadezului,ca poate sa o deformeze defintiv( sau chiar dizolve) Link spre comentariu
Mesterul Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 In con, daca n-ai sugativa pentru adaos, merge din lipici cu hartie igienica, tocata marunt ! Asta daca lipseste din membrana un pic ! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 pune o poza cu difuzorul bun. Daca au si tweeter in centru s-ar putea sa nu merite reparate.in bucuresti se gasesc numai membrane circulare si nu merita decat cele mari (20cm in sus).bafta!Pai daca au tweeter in centru de ce nu ar merita? Link spre comentariu
pusu Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Eu zic ca e foarte bun siliconul pentru etansari (ala folosit de constructori). Se aplica cu degetul in zona sparturii (ca nu e lipsa din materialul membranei) in strat subtire. Dupa uscare, devine elastic ca un cauciuc si difuzorul nici nu simpte... Link spre comentariu
albasete Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Am avut membrana rupta mai mult de jumatate rupta la difuzorul din usa soferului si am lipit cu silicon sanitar transparent. Merge super, nici nou nu se auzea asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum