Vizitator bughy94 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Salutare salutare............ nu am mai trecut de mult pe aici. Stand zilele astea pe net am gasit o faza...... acea faza consta in faptul ca unu avea la subwoofer neoane, iar acesetea se aprindeau dupa ritmul melodiei respective. Pe internet am tot cautat o schema, ceva folositor, un tutorial dar fara succes si ma intrebam daca voi afla respunsul aici, poate a mai facut cineva asa ceva si ma poate ajuta .... Astept orice raspuns. Multumesc ....... Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Montajul de baza este asemanator cu cel al unei orgi de lumini dar in loc de becuri sunt folosite neoane insa neoanele astea sunt cam urate pe un subwofer as opta pt becuri dalea puternice. Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Vezi ca sunt niste neoane care merg la 12v pt pc cu mufa molex si care au un buton si un pot. din buton selectezi sa sea aprins neonul sau sa faca dupa bass iar din pot reglezi sensibilitatea microfonului.Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum