Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumini pe Subwoofer

Vizitator bughy94

Postări Recomandate

Vizitator bughy94

Salutare salutare............ nu am mai trecut de mult pe aici. Stand zilele astea pe net am gasit o faza...... acea faza consta in faptul ca unu avea la subwoofer neoane, iar acesetea se aprindeau dupa ritmul melodiei respective. Pe internet am tot cautat o schema, ceva folositor, un tutorial dar fara succes si ma intrebam daca voi afla respunsul aici, poate a mai facut cineva asa ceva si ma poate ajuta .... Astept orice raspuns. Multumesc .......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

1

• strombi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Montajul de baza este asemanator cu cel al unei orgi de lumini dar in loc de becuri sunt folosite neoane insa neoanele astea sunt cam urate pe un subwofer as opta pt becuri dalea puternice.

Link spre comentariu

Vezi ca sunt niste neoane care merg la 12v pt pc cu mufa molex si care au un buton si un pot. din buton selectezi sa sea aprins neonul sau sa faca dupa bass iar din pot reglezi sensibilitatea microfonului.Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări