dalu Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Sigur ca ma intereseaza detalii despre fotografia Kirliana. Daca ai cumva documentatie sau referinte despre acest subiect , te rog nu ezita sa le postezi. :prayer: :prayer: . Referitor tot la acest subiect , citisem cu ceva timp in urma , cum ca s-ar fii inventat niste ochelari pe baza de sticla de stibiu(stibiu =plumb, deci cuartz????), cu care se poate vedea aura omeneasca fara a mai fii nevoie de generatoarele de inalta frecventa si tensiune, stii ceva referitor la acest subiect ? :smt017 :smt012 :smt017 :smt009 :smt024 Link spre comentariu
dalu Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Am gresit in chestiunea cu STIBIUL , nu este plumb , este un metal de sine statator. Cei care citesc postul de mai sus ii rog sa ma scuze pentru confuzie. :prayer: :prayer: :prayer: :smt006 :smt006 Link spre comentariu
teslina Postat Decembrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Dalu, am cartea lui I. Fl Dumitrescu, intitulata "Electronografia. Metode electrografice in biologie" scoasa de editura Stiintifica si enciclopedica Buc 1970. care cuprinde urmatoarele capitole: I. Bazele biofizice ale tehnicilor electrografice 1.1 Scurt istoric al cercetarilor electrografice 1.2 Metode electrografice in biologie 1.3 Elemente de fizica aplicate in electrografie (I Mamulas) 1.4 Descarcari electrice in gaze (Carmen Golovanov) 1.5 Fotografia Kirlina (I Mamulas) II. Electronografia 2.1 Electronografia. Principii generale 2.2 Bazele biofizice ale electronografiei 2.3 Explorarea electronografica a organismului uman 2.4 Masuratorile electrice de suprafata si imaginile electronografice 2.5 Imagini electronografice ale mediului electric proximal 2.6 Imagini electronografice ale punctelor de acupunctura 2.7 Modelarea experimentala a efectelor electronografice 2.8 Explorarea prin electrod transparent si electronografia dinamica III. Metode electrografice originale experimentate in biologie 3.1 Principalele tehnici electrografice derivate din studiul metodei electronografice (eclatare de inalta tensiune, prin efect ponderomotor, prin efect de blocare al emisiei secundare de lumina, convertografia) 3.2 Microelectronografia 3.3 Spectrografia in electroluminiscenta (cu col I Mamulas) IV Cercetari de electronografie asupra comportamentului electric al tumorilor maligne 4.1 Comportamentul electromagnetic al tumorilor maligne (I Mamulas) 4.2 Explorari electronografice in tumori maligne experimentale 4.3 Explorarea electronografica a bolii canceroase la om V. Tehnica explorarilor electrografice 5.1 Principii de tehnica electrografica si aparate de electrografie si electronografie 5.2 Riscul expunerilor electrografice in regim de foarte inalta tensiune. Masuri de securitate si protectie Am citit despre aspectul electronografic al tumorilor maligne si stiu ca in acst caz, regiunea topografica corespunzatoare prezinta o imagine electronografica intensificata fata de regiunile vecine, precum si fenomenul de conversie a streamerilor (in sensul ca aplicarea unui impuls electric negativ duca la formarea in acea regiune de streameri pozitivi si invers). Totusi chiar si autorii recunosc ca valabilitatea metodei ca tehnica de diagnostic este foarte scazuta. Interpretarile date de acestia se bazeaza pe o serie de cunostinte depasite despre activitatea celulara. Initial se banuia ca schimburile de informatii in celula au o baza electromagnetica, dar astazi, cercetarile de biologie moleculara au elucidat mecanismele din spatele procesului de cancerogeneza (activarea unor oncogene, producerea de proteine anormale cu rol de mesageri celulari, sau defectarea genelor care intervin in repararea leziunilor ADN). Distorsiunea membranelor celulare sub actiunea radiatiilor electromagnetice, incetinirea reactiei de sinteza a ADN-ului prin efect de tunelare protonica la nivelul bazelor azotate,radiatia Gurvich sunt de domeniul trecutului si nu mai este cazul sa le mai aducem in discutie Nu stiu mare lucru despre ochelarii cu sticla de plumb sau de stibiu folositi pentru vederea aurei, dar stiu ca au fost construit ochelari speciali bazati pe saruri de metale grele (mercur) care permit observarea radiatiei infrarosii a uni laser in atmosfera. In ceea ce priveste observarea aurei umane cu ajutorul ecranelor cu solutii de colorant este semnificativ sa amintim pe dr W.J Kilner care in lucrarea sa "The Human Atmosphere" scrisa in 1911 descrie un astfel de procedeu. Bunul dr a folosit vase subtiri si turtite, pline cu coloranti de dicianina dizolvati in alcool, cu nuante diferite:( carmin deschis si inchis, albastru,verde, galben). Procedeul de observare impune respectarea unui anumit protocol: Observatorul se serveste de o lumina atenuata, difuza, provenita dintr-un focar punctiform situat in spatele sau. Subiectul este asezat la 30 de cm in fata unui ecran mat si negru (uneori alb in unele observatii) Initial observatorul priveste direct spre lumina timp de cel putin 30 sec printr-un ecran de culoare inchisa, apoi priveste pacientul printr-un ecran de culoare deschisa. Acest procedeu permite cica vizualizarea aurei umane pe care dr Kilner o imparte in trei regiuni distincte: -dublul eteric -aura interioara -aure exterioara Se pare ca aplicarea repetata a procedeului duce la o afectare a ochilor initial temporara apoi definitiva, in sensul in care observatorul reuseste sa perceapa aura subisectului fara ecrane. O alta metode este cea a culorilor complementare Timp de 30-60 sec, observatorul priveste o banda colorata de 5/2 cm luminata destul de bine (ceea ce permite slabirea capacitatii de perceptie a ochiului pentru acea culoare). Dupa care, observatorul privind spre pacient, observa banda culorii commplementare, de aceeasi forma si marime ca banda preecdenta. Schimbarile de culoare ale aurei au ca efect schimbarea culorii benzii ce prezinta tonul complementar. Datele au fost prezentate din lucrarea "Dublul eteric si fenomenele conexe" de Arthur Powell. Link spre comentariu
dalu Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Thank`s doc, am sa caut cartea exemplificata mai sus(Electronografia. Metode electrografice in biologie.), in biblioteci si sper ca am sa clarific toate aspectele care imi sant neclare cu ajutorul acestei lucrari care pare impresionanta si foarte cuprinzatoare . :supz: :supz: Cat despre observarea aurei, am sa incerc sa-mi procur lucrarea lui Artur Powell, si o sa incerc procedeele descrise pentru activarea perceptiei aurei umane . Eu oricum reusesc sa vad o mica parte din aura , dar dupa o perioada indelungata de privit fix o persoana in spatele careia se afla un fundal alb . Dar asta-i alta poveste care nu-si are locul aici , pentru ca nu vreau sa dau nimanui ocazia de facut mishto sau de ironii ieftine. :smt003 :weedman: :smt003 PS. Ca de obicei esti bine documentat si informat. :smt006 :smt006 Link spre comentariu
dalu Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 <>, te invit la sectiunea ,,bodega,, pentru ati da cu parerea in cadrul topicului ,, parapsihologia,, despre problemele masoneriei , la adresa careia sant convins ca ai multe de spus . Sau despre societeti secrete poate ai ceva sa ne impartasesti. :prayer: :smt006 :prayer: :smt006 :smt025 :smt033 :smt024 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 hai reinviem topicul........ Link spre comentariu
Gerula Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 Cred ca am mai spus de ceteva ori ca aura corpului nu e altceva decat niste banale descarcari electrice, "scantei" la suprafata corpui.Au aura si corpurile NEINSUFLETITE.Culoarea si natura acestor descarcari electrice induse din exterior depinde de compozitia chimca.S-a incercat folosirea ei in medicina si in alte domenii, dar a fost prea saraca in informaii si s-a renuntat la ea.Decat sa iviem o ideie de mult moarta - adica sa fim indusi in eroare de sarlatani sau rauvoitori - mai binde ne folosim emergie la a gasi metode mai bune de investigatie medicala.De asta ramane noi in urma, pentru ca pierdem timpul cu prostii pe cand lumea evolueaza tot mai alert. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 22, 2007 Partajează Postat Septembrie 22, 2007 eşti sigur că evoluează???mie mi se pare invers!!!! :rolleyes: Link spre comentariu
rusu Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Oschema foarte asemanatoare facusem si eu din Tehnium. Dar spune-mi ai remarcat ceva efecte ? :smt059 :smt025 :smt024Ai cumva la indemana schema de multiplicare publicata in Tehnium ?Eventual , poate stie cineva in ce numar a fost publicata ?Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum