nickrvl Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Dintre toate metodele cea cu sunetele cade, nu am gasit vre-un "dispozitiv" sa ma convinga, poate asa ceva ar functiona totusi: Am incercat si "lipiciul" care a dat cele mai bune rezultate, pus pe o hirtie A4, un chenar de jur imprejur, cu un pic de piine in mijloc a dat "randamentul" cel mai bun. Cea mai "buna" metoda e mi sa parut acea cu un vas cu CO2 (gen damigeana) in care cad soarecii prin intermediul diverselor dispozitive, Co2-ul e mai greu decit aerul, nu iese din recipient, si asigura moartea aproape instantaneu. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Citat Dintre toate metodele cea cu sunetele cade, nu am gasit vre-un "dispozitiv" sa ma convingaNu ati precizat ce anume ati incercat, poate acel dispozitiv nici nu e conceput pt. alungarea soarecilor/sobolanilor, cel de pe pagina anterioara("greiere electronic")functioneaza la mine in pod chiar acum, daca il scot din functiune(sau uit sa-i incarc acumulatorii) in 2-3 zile "musafirii" reapar si joaca fotbal noaptea in pod. Desigur ca nu este musai necesar acel montaj, foarte probabil acelasi rezultat l-ar da un radio mic, lasat sa cante, dar consuma mai mult decat montajul acela(care papa doar 2-3 mA). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum