Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am probleme cu soareci si alte rozatoare

Dumitrache_S

Postări Recomandate

Dintre toate metodele cea cu sunetele cade, nu am gasit vre-un "dispozitiv" sa ma convinga, poate asa ceva ar functiona totusi:

Am incercat si "lipiciul" care a dat cele mai bune rezultate, pus pe o hirtie A4, un chenar de jur imprejur, cu un pic de piine in mijloc a dat "randamentul" cel mai bun.

Cea mai "buna" metoda e mi sa parut acea cu un vas cu CO2 (gen damigeana) in care cad soarecii prin intermediul diverselor dispozitive, Co2-ul e mai greu decit aerul, nu iese din recipient, si asigura moartea aproape instantaneu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

6

• vfp_mihai

6

• Spitfire

5

• wally_gatter

5

Top autori în acest subiect

Citat

Dintre toate metodele cea cu sunetele cade, nu am gasit vre-un "dispozitiv" sa ma convinga

Nu ati precizat ce anume ati incercat, poate acel dispozitiv nici nu e conceput pt. alungarea soarecilor/sobolanilor, cel de pe pagina anterioara("greiere electronic")functioneaza la mine in pod chiar acum, daca il scot din functiune(sau uit sa-i incarc acumulatorii) in 2-3 zile "musafirii" reapar si joaca fotbal noaptea in pod. Desigur ca nu este musai necesar acel montaj, foarte probabil acelasi rezultat l-ar da un radio mic, lasat sa cante, dar consuma mai mult decat montajul acela(care papa doar 2-3 mA).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări