vfp_mihai Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 salut blazeu , banuiesc ca le da de mancare la matele alea ca daca le-ar mai lasa sa faca foamea sa vezi cum ar sparge usa si ar cauta soricei . da mie din toata treaba asta cu sata imi place momentul cand scot soarecul afara din casa dar nu inainte de ai face cateva piruiete prin sata pana ameteste si cand il dau de pamant sa vezi ce frumos merge parcai beat, si repede il insfaca de dupa cap MATzA care si la mine rupeiasi capu sta si doarme . spor la treaba Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 am un amic care le da soarecilor sio sobolanilor o pasta roz , care ii face sa iasa din gauri si umbla ca turbatii , pe urma se amuza tragand cu alice in ei cu o arma cu aer comprimat Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 super tare valy daca asi avea ceva iarba asi baga fum in gauri sai vad cum se distreaza cu un pistol cu bile de plastic eu trageam in matza Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 fa cumva de prinde unul , scoate-i ochii si pe urma vara-l in gaura , sa vezi cum se omoara intre ei de disperare Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Unii de pe aici sunt sadici. Dacă aţi fi în locul şoriceilor v-ar place să fiţi chinuiţi? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Cine omoară un şoarece se va reîncarna într-o viaţă viitoare într-unul... E suficient un simplu oscilator de 3-4 KHz, cu buzzer piezo, şi nu mai calcă pe acolo coadă de şoarec sau şobolan cât piuie ăla...daca n-au linişte, nu pot găuri nuca sau ronţăi caşcavalul... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Unii de pe aici sunt sadici. Dacă aţi fi în locul şoriceilor v-ar place să fiţi chinuiţi? nici chiar asa.. daca de exemplu nu ar exista abatoare ce am manca? si acolo sunt asomate vite , etc , dar nu cred ca sunt "ucise frumos" , ci intr-o maniera eleganta pentru ochiul nostru , dar dramatic si fatal pentre sarmanele animale.. oare cate vaci s-or fi reincarnat (in femei) apropos : http://s.o.r.i.c.e.l.ro/ si cred ca aici o sa gasesti tot felul de bazaconii, cat de veritabile sunt sau cu rezultate , ramane de vazut Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Dacă altora le place să chinuie animalele, noi nu trebuie să ne coborâm la mintea lor (doar de aia avem un creier). Link spre comentariu
bac Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 asa e @ctepeo, avem creier, dar cand vezi soareci si sobolani ca-ti rontaie orice apuca (au umblat si la muraturi in beci ) mai iti arde sa nu-i bagi in seama? ii prefer lipsa. Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Dacă îi omor încerc să-i omor prin metode care asigură o moarte rapidă şi cât mai puţin dureroasă.Şobolani aş omorî, de şoricei mi-ar fi milă :cry: Link spre comentariu
Trabant Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Unui vecin de-al meu i-au ros instalatia electrica la masina , niste astfel de rozatoare cenusii. Masina este un Ford Mondeo MK4 2.0 TDCi an 2009. Paguba este undeva la 2500-3000 Euro si faza proasta e ca aceasta intamplare nu e acoperita de CASCO !!! Cu rozitox se rezolva , sau cu un oscilator , dupa cum s-a zis mai sus. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 sau cu o grenada ... dar cel mai bine e sa adopti solutia chimica Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Pana la urma nu exista solutie "imbatabila":Matzele mai vaneaza cate ceva (gasesc mereu soareci cu gatu' rupt), insa numai cand au dumnealor chef;Otrava nu e buna pe termen lung ne otraveste si pe noi (mai ales la tzara, unde misuna si alte animale care ajung prin farfurii, gen gaina, porc, vaca (de-astea mari nu am, dar cotcodacitoare...)Capcanele au un specific propriu (sita presupune sa masacrezi animalu' personal, in altele il gasesti rupt dar inca in viata; capcanele de sobolani trebuiesc curatate, altfel cei prinsi lasa un miros ca nu se mai apropie alt shoby, sa fie mama cascavalului in ea - situatie reala intalnita in fabrica infestata de sobolani!). Destui au o anumita repulsie (eu asta am simtit in exprimarea ta, Mihai cu "gatuit miseleste")"trompetele" cu ultrasunete.... unii zic ca da, altii ca nu....Cred ca inceputul e limitarea accesului la hrana (e mai greu decat pare la prima vedere: in primul rand trebuie sa dispara gunoaiele, cel putin din apropierea casei; la tzara e greu, ca exista rezerve de furaje, porumb, etc., care nu prea pot fi izolate eficient. Chiar daca nu cresteti animale, exista in orice casa alimente oarecum neperisabile, care nu sunt adapostite in frigider/congelator - un orez, o sunca, etc. Camara trebuie aerisita=>miros la care sosesc si musafirii...) Chiar daca aparent nu e nimic de mancare, rozatoarele cauta si adapost (o magazie unde exista doar niste butoaie de tabla, niste resturi de lemn, polistiren expandat, ceva faianta, alte fiare marunte.... Ghiciti unde s-au aciuat? Da, ati intuit, au ros in disperare la polistiren!Spor! Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 blazeu cu tot respectul vreau sa-ti zic ca , in aceeasi capcana prin metoda "gatuirii" am prins la greu soareci , deci doar soareci , sobolani nu , ca din astia nu am prin casa, eu nu am probleme decat 2 - 3 luni pe an dupa ce se strange tot de pe camp si micile rozatoare nu mai gasesc nimik de papa si intra prin casa pe unde apuca , momentant e bine , astept toamna sa plec iarasi la vanatoare. spor la treaba Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Capcana este cea mai sfanta pentru combaterea rozatoarelor. Poti incerca capcana cu arc il omoara pe loc, sau cu castronul si nuca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum