Dumitrache_S Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 As vrea si eu oschema pentru a alunga rozatoarele.Multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Detector de soareci? sau socuri electrice? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Sa-i goneasca,cu ultrasunete Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Nu vrea sa ma ajute nimeni? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Aici sunteti pe un forum, nu pe Messenger ca sa vi se raspunda instantaneu !Rabdarea dvs. este limitata la cele 22 de minute scurse de la prima postare ?Daca ati fi cautat, ati fi gasit si alte topicuri practic identice ; insa este mai comodsa caute altii, nu-i asa ?viewtopic.php?f=16&t=10246&hilit=rozatoareviewtopic.php?f=13&t=53784&hilit=rozatoare Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Nu cred ca sunt foarte eficiente dispozitivele astea, mai ales unul home-made, conteaza foarte mult traductorul folosit. In loc sa insisti atat de mult pe forum puteai da un search pe google: http://electroschematics.com/81/acoust- ... schematic/ http://electroschematics.com/35/electro ... repellant/ Alta solutie ar fi sa adopti vreo doua pisici Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Va multumesc pentru ajutor .Cu respect Dumitrache_s Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 saridice 2 degete sus cel care a folosit sata si nuca , eu sunt primul , cu ultrasunete cred ca o sa fuga doar cateva zile apoi dupa ce se obisnuiesc o sa fie ca o simfonie de motzart. Link spre comentariu
molioa Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Eu zic sa nu te complici cu d`astea, ca nu functioneza. Un prieten a incercat la tara, vre-o 4 scheme, si un aparat din comert, si efect zero! pana la urma a infiat 2 pisici si n`a mai ramas nici urma de soarece. Nici macar nu se mai apropie soarecii, de casa. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Ba la mine a functionat iarna asta de nu s-a putut...cred ca au fugit rozatoarele si din cartier ...nu cu ultrasunete, ci cu un...greiere electronic. Link spre comentariu
Vizitator babossilviu Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Dispozitivele electronice ar fi bune, dar tre' sa prinzi un soarece viu, sa-l tii intro cusca si sa vii cu aparatul si sa reglezi frecventa (pe care tu n-o auzi) pana vezi ca soarecele o ia rasna prin cusca. Atunci esti sigur ca va avea efect .Cum sunt reglate din fabrica ei aud tiutul ca pe o simfonie si mai aduc si neamurile in curtea ta. Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 pai de prins e simplu cu sata si nuca va spuneam ceva mai sus daca nu va merge veniti la mine ca va prind eu Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Eu in loc de sita folosesc un castron, sistemul este mult mai eficient decat multe altele Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 salut ovidiu , problema este ca prin castron nu poti vedea nimik, asa facea bunica , si dedesupt punea o bucata de sticla prin care privea intorcand castronul cu tot cu sticla , in schimb eu ma uit prin sata care este pusa pe o placa de gresie(si cu sticla risti sa se sparga atunci cand cade castronul ) .daca vreti va fac si o poza :rade:metode sunt multe altele , intro bucata de lemn de circa 5 cm de gros (zis si dulap) se dau cateva gauri de circa 3cm in diametru in plan orizontal de circa 6cm lungime fara a stapunge materialul (gaurile vor fi infundate )apoi la circa 4 cm de la intrare se dau alte 2 gauri transversale de sus in jos pe gaura mare de circa 2-3 mm . inaintea celor 2 gauri mici se executa o mica fanta transversala pe gaura mare de circa 2 mm la circa 1-2 cm de la intrare, prin care va trece un lat din sarma de marimea gaurei mari sau mai bine zis tunelului in care intra soarecul . apoi acel lat este actionat de un arc tip lamela care actioneaza latul spre sus , se apasa latul si se introduce in fanta legandu-l cu o ata trecuta prin cele 2 gauri mici se leaga atza la capete, in gaura mare se introduce initial o bucatica de mancare din ce le place mai mult prietenilor rozatori , soarecul intra dar nu poate ajunge la mancare ,mancarea fiind dincolo de ata (spre fundul gaurii mari)care este ca si o bariera, dar trace cu capul de latzul din sarma , nestiind fomistul roade atza care tine arcul si cand se asteapta sa i-a pranzul este gatuit miseleste pe la spate, , spor la treaba Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Asta mi-a placut! (chestia cu "miseleste"!!)Si eu sunt pasionat de electronica! (Iar socru-miu are n-spe mate, da' si soareci cat cuprinde!)Va doresc distractie placuta la dresat soareci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum