Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Re: rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator QUANTUM

Postări Recomandate

Vizitator QUANTUM

sallut, de curand am descoperit acest forum, nu sunt un f mare "consumator" de forum-uri dar mi-au trezit interes anumite subiecte si explicatii f plauzibile de altfel postate aici. Am si eu o intrebare: imi puteti spune ce compozitie de lichid folositi in cuva cu ultrasunete pentru a curata pad-urile sau in general suprafetele ce urmeaza a fi lipite cu cositor si totodata placile de circuit imprimat ce au suferit in urma oxidarii?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

1

Top autori în acest subiect

Nu stiu ce se baga in cuva de ultrasunete.Pentru curatare eu folosesc cu foarte bune rezultate PRF 6-68 dupa care pun imediat RMA-223-LF-TF. Asa procedez cand fac reflow sau reballing. Si la reflow e foarte pretentioasa curatarea. Rezultate foarte bune.

sallut, de curand am descoperit acest forum, nu sunt un f mare "consumator" de forum-uri dar mi-au trezit interes anumite subiecte si explicatii f plauzibile de altfel postate aici. Am si eu o intrebare: imi puteti spune ce compozitie de lichid folositi in cuva cu ultrasunete pentru a curata pad-urile sau in general suprafetele ce urmeaza a fi lipite cu cositor si totodata placile de circuit imprimat ce au suferit in urma oxidarii?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări