Vizitator QUANTUM Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 sallut, de curand am descoperit acest forum, nu sunt un f mare "consumator" de forum-uri dar mi-au trezit interes anumite subiecte si explicatii f plauzibile de altfel postate aici. Am si eu o intrebare: imi puteti spune ce compozitie de lichid folositi in cuva cu ultrasunete pentru a curata pad-urile sau in general suprafetele ce urmeaza a fi lipite cu cositor si totodata placile de circuit imprimat ce au suferit in urma oxidarii? Link spre comentariu
pinky Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Nu stiu ce se baga in cuva de ultrasunete.Pentru curatare eu folosesc cu foarte bune rezultate PRF 6-68 dupa care pun imediat RMA-223-LF-TF. Asa procedez cand fac reflow sau reballing. Si la reflow e foarte pretentioasa curatarea. Rezultate foarte bune. sallut, de curand am descoperit acest forum, nu sunt un f mare "consumator" de forum-uri dar mi-au trezit interes anumite subiecte si explicatii f plauzibile de altfel postate aici. Am si eu o intrebare: imi puteti spune ce compozitie de lichid folositi in cuva cu ultrasunete pentru a curata pad-urile sau in general suprafetele ce urmeaza a fi lipite cu cositor si totodata placile de circuit imprimat ce au suferit in urma oxidarii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum