Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver CCFL Laptop defect

Mouser

Postări Recomandate

Buna ziuaAm si eu un laptop ceva mai vechi (genrad3500) dar la care s-a prajit transformatorul de pe placa driver a lampii backlight(sau cum se cheama iluminarea ecranului). Codul transformatorului este CTX310407. Problema este ca nu cunosc nimic despre puterea necesara aprinderii lampii sau un echivalent ceva pentru acest transformator.Are cineva mai multe detalii despre aceasta placa sau poate un circuit ceva compatibil cu aceasta lampa alimentat la 12 V preferabil cu componente "gasibile".Multumesc frumos pentru ajutor si sper sa nu fi deranjat pe cineva ca intreb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mouser

2

• vsurducan

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Buna ziuaAm si eu un laptop ceva mai vechi (genrad3500) dar la care s-a prajit transformatorul de pe placa driver a lampii backlight(sau cum se cheama iluminarea ecranului). Codul transformatorului este CTX310407. Problema este ca nu cunosc nimic despre puterea necesara aprinderii lampii sau un echivalent ceva pentru acest transformator.Are cineva mai multe detalii despre aceasta placa sau poate un circuit ceva compatibil cu aceasta lampa alimentat la 12 V preferabil cu componente "gasibile".Multumesc frumos pentru ajutor si sper sa nu fi deranjat pe cineva ca intreb

http://www.tehnoelectric.ro/home.html?p ... ory_id=147
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Vezi ca se gasesc la Tehno... si invertoare complete, doar il legi in locul celui defect.Preturile sunt destul de mici sa merite incercat. Cat cauti dupa trafo ala vechi, comanda un invertor nou !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări