Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orga de lumini pe 3 canale

icamaster

Postări Recomandate

Salut! Vreau sa contruiesc o orga de lumini dupa schema aceasta http://cdn.makezine.com/make/blogs/blog ... hem_r2.gif . Intrebarea mea este daca pot folosi TL074 in loc de MC33204, integratul meu nefiind rail-to-rail, si in loc de TS921 un UA741? Si inca ceva, merge ca tranzistor un BC547? Ca daca conectez 4 leduri vine 80mA si bc-ul rezista la 100mA, e prea la limita si sa altu sau in ca sa formez unul darlington?

Si pe intrare pot folosi acest pre amp de mic ? http://circuitdiagram.net/simple-mic-pr ... lm358.html . Numai ca in loc de LM358 sa pun un TL072? (nu sunt sigur fiindca LM358 are alimentare simpla, pe cand TL072 dubla, sau merge pur si simple sa leg GND pe VCC-?).

Multumesc!

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icamaster

1

• ronyku

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Merge bine cu orice operational gasesti dat fiind frecventele mici (Audiofrecventa) la care lucreaza orga. Merge si pre-ul de microfon cu 358 dar alimenteaza-l pe ramura de +V si masa la bara comuna a alimentarii diferentiale.

Link spre comentariu

da se poate poti folosi si un LM324 de exemplucare este motivul pentru care creeaza masa virtuala cu CI TS921eu cred ca ai putea sa creezi masa virtuala cu cate 2 rezistente de 100K pe fiecare intrare neinversoare si nu mai folosesti al doilea CIasa ca la TS921TL 072 se poate folosi exact in schema de acolo si poti alimenta tot la 12 Vmicrofonul va trebui sa fie obligatoriu capacitiv nu bobinat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări