Florin31 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Salut de curand mi-a adus cineva 93 de lampi Solare de gradina eu nu am ce face cu ele pentru ca , curtea mea este luminata de becuri iar daca le pun nici macar nu se aprind din cauza ca este lumina in curte, m-am gandit initial sa fac alta treaba ca iau de la toate celulele Celule fotovoltaice si sa le inseriez astfel poate as putea obtine o tensiune mai mare( fiecare are 2,50V-2,70v)ma gandeam daca am sa le inseriez as putea obtine tensiunea de 220V insa am incercat acest lucru cu 2 celule si in loc sa scoata mai mul tensiunea la 2 scade undeva in jurul a 1,43V , ar putea exista o metoda sa fac sa le inseriez sa pot sa adun tensiunea de la toate ? am de gand daca as putea sa fac un panou de 220V credeti ca ar fii posibil ? Link spre comentariu
gica70 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Lasa-le, lasa-te! Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Arunca-le...sunt niste gunoaie...s-a umplut România de celule fotovoltaice cu randament si durata de viata de tot râsu`, chinezisme jalnice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum