Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hirtie foto de transfer pe PCB

Vizitator Adriann

Postări Recomandate

• 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

3

• razvan_paul

1

• luc

1

• mitescu

1

Servus Adriann,am luat de la Vlamir hartia cu codul 2599, 25 de coli la pachet. Am incercat in fel si chip sa determin tonerul sa cada de pe ea pe placuta, dar fara succes. Am incercat si partea mai fina si cealalta mai aspra, fierul mai cald, timp de presare mai mare, tonerul setat pe maxim din start, m-au lasat nervi, am mai baut o bere, am curatat placuta de aproape am luat cuprul de pe ea, tot nu se depune complet. Am citit pe alt forum la un user care a luat acceasi hartie si care are aceeasi problema : tonerul nu ramane pe cablaj decat in proportie foarte mica. Nu e buna hartia, imprimanta (Samsung ML-1610 noua), fierul de calcat sau hartia nu e cea care trebuie?

Link spre comentariu
Vizitator Adriann

Te referi la forumul

http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... very&st=90

Da se pare ca problema e identica.

In primul rind hirtia e diferita. A ta are gelul ala pe o singura fata si e mult mai groasa. Cred ca problema e chiar aici. Fiind mai groasa se inmoaie mai greu si daca te grabesti o dezlipesti cu tot cu toner.

Pune-o in apa calda si lasa-o mai mult timp. Poti sa o zgirii usor cu o perie de sirma ca sa patrunda apa. N-ar fi rau sa mai adaugi in apa si putin detergent lichid de vase.

Nu incerca sa scoti hirtia ca pe un abtipild, ci in straturi prin frecare cu degetul. Ca atunci cind insisti in acelasi loc cu guma de sters pina gauresti hirtia.

Ca sa elimini imprimanta din calcul, ar fi bine sa faci un test si cu un xerox cu contrastul si culoarea setate la maxim.

Toate astea le incepi bineinteles cu o bere ;-)

Adrian

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări