Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Brushless comandat de pic

adrianfasie2007

Postări Recomandate

E foarte bine ce zici tu, dar la sustinerea proiectului de licenta...., ce zic? :aut: si la anu ne vedem din nou! Intre timp am facut o masinuta care sa o comand din telecomanda mea sau din labview prin intermediul telecomenzii. Trebuie sa ma scot cu licenta. Nu ca nu ar fi suficienta masinuta pentru o nota bunicica..., dar tot o sa mai incerc si cu tricopterul ca asa cum ai zis, m-a prins putin flama. Dar sunt mai mult interesat de partea "cum se face" decat sa ma joc cu el.Poate mai aveti sugestii cum sa contlolez esc-urile. Multumesc tuturor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianfasie2007

22

• cirip

9

• 25L91N11

4

• francezu

3

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator lexa88

buna! ma ajuta careva si pe mn....cu estimarea traiectoriei unu obiect supervizat de o camera video? obiectul nu mai este un robot...poate fi orice obiect dar sa fie urmarit de o camera web...cine ma ajuta...imi trebuie procesare d eimagini si apoi sa estimez traiectoria printr o metoda...cu filtru kalman, puncte de interes, cu metoda centrului de greutate...orice...cine ma ajuta??

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

am incercat sa simulez servo testeru in proteus dar imi spune ca am eroare la citire codului hex poate ma puteti ajuta la partea de programare nu ma pricep deloc am aasat tot ce este nevoie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări