Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

diptrace

bogdan546

Postări Recomandate

Am o întrebare simpla zic eu pentru cine cunoaşte ,dar pentru mine nu are răspuns încă De exemplu un circuit care se încadrează de 4 ori pe o coala A4 cum pot sa îl fac sa îl încadrez pe coala de 4 ori pentru al printa ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

3

• vsurducan

1

• godFather89

1

• shebu_18

1

Top autori în acest subiect

Am o întrebare simpla zic eu pentru cine cunoaşte ,dar pentru mine nu are răspuns încă De exemplu un circuit care se încadrează de 4 ori pe o coala A4 cum pot sa îl fac sa îl încadrez pe coala de 4 ori pentru al printa ?

Depinde ce e sursa de pe care printezi. Daca e format grafic o iei cu copy si o multiplici cu paste intr-un editor grafic. Daca e fisier gerber procesul de numeste panelizare si il faci cu un software care manevreaza circuite gerber. Daca vrei s-o faci sub programul de proiectare CAD depinde cu ce lucrezi.daca o ai pe hartie o copiezi la xerox. Sper ca-ti dai seama ce intrebare proasta ai pus...
Link spre comentariu

în loc sa îmi tipărească pe mijlocul paginii un singur circuit imprimat doresc sa îmi tipărească patru Te rog explica-mi şi mie cum se face cu diptrace

Link spre comentariu

Selectezi tot circuitul, click dreapta GROUP, apoi copy apoi paste si ti-l pui unde-ti place(langa primul circuit), apoi iara paste de 2 ori. Le aranjeti frumos si dai print. La fereastra cu print mai ai o optiune unde poti muta cablajul, sa nu iti faca pe mijlocul paginii, ci unde vrei. Parca ii zicea move.Spor

Link spre comentariu

Daca nu ai varianta full de diptrace, s-ar putea sa nu poti sa faci 4 copii la cablaj (limitare la 300 pini parca). Eu fac asa: il export in format gerber si apoi tot in diptrace, intr-un document nou, il import si il copiez de 4 ori (cum s-a spus mai sus, group, copy, paste). Aici nu mai apare limitarea aia, dar nici nu mai poti modifica cablajul prea mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări