bogdan546 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Am o întrebare simpla zic eu pentru cine cunoaşte ,dar pentru mine nu are răspuns încă De exemplu un circuit care se încadrează de 4 ori pe o coala A4 cum pot sa îl fac sa îl încadrez pe coala de 4 ori pentru al printa ? Link spre comentariu
vsurducan Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Am o întrebare simpla zic eu pentru cine cunoaşte ,dar pentru mine nu are răspuns încă De exemplu un circuit care se încadrează de 4 ori pe o coala A4 cum pot sa îl fac sa îl încadrez pe coala de 4 ori pentru al printa ?Depinde ce e sursa de pe care printezi. Daca e format grafic o iei cu copy si o multiplici cu paste intr-un editor grafic. Daca e fisier gerber procesul de numeste panelizare si il faci cu un software care manevreaza circuite gerber. Daca vrei s-o faci sub programul de proiectare CAD depinde cu ce lucrezi.daca o ai pe hartie o copiezi la xerox. Sper ca-ti dai seama ce intrebare proasta ai pus... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 1, 2011 Autor Partajează Postat Mai 1, 2011 în loc sa îmi tipărească pe mijlocul paginii un singur circuit imprimat doresc sa îmi tipărească patru Te rog explica-mi şi mie cum se face cu diptrace Link spre comentariu
shebu_18 Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Selectezi tot circuitul, click dreapta GROUP, apoi copy apoi paste si ti-l pui unde-ti place(langa primul circuit), apoi iara paste de 2 ori. Le aranjeti frumos si dai print. La fereastra cu print mai ai o optiune unde poti muta cablajul, sa nu iti faca pe mijlocul paginii, ci unde vrei. Parca ii zicea move.Spor Link spre comentariu
godFather89 Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Daca nu ai varianta full de diptrace, s-ar putea sa nu poti sa faci 4 copii la cablaj (limitare la 300 pini parca). Eu fac asa: il export in format gerber si apoi tot in diptrace, intr-un document nou, il import si il copiez de 4 ori (cum s-a spus mai sus, group, copy, paste). Aici nu mai apare limitarea aia, dar nici nu mai poti modifica cablajul prea mult. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Mulţumesc pentru răspunsuri o sa încerc variantele propuse Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum