Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor...pentru filtre

Vizitator titiemx

Postări Recomandate

Vizitator titiemx

Sall.....As avea nevoie de putin ajutor. Am nevoie de filtre pentru 2 boxe...nu prea stiu ce sa cumpar.... boxe 2 cai ...dif 12" celestion G12_ 65 w inalte ieftine 80w?.....cam ce filtre mi-ar trebuii....?...mersii anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yoshiro

2

• Shambala

1

Daca tu crezi ca la mesajul tau se poate raspunde competent sau macar cu ceva util...Formuleaza clar si complet rugamintea, pt ca altfel nimeni nu are cum sa raspunda (model exact difuzoare, eventual parametrii acestora).

Link spre comentariu
Vizitator titiemx

difuzor 12 " Celestion model G12-65 65W 8 omi .... inalte model'' unistar us2002'' 80w 8 omi...inaltele nu cred ca au atita dar asa scrie pe ele...sper sa ma ajutati cu ce model de filtre miar trebuii....mersii inca o data

Link spre comentariu

Difuzorul ala Celestion e bun dar e facut pentru cabinete de chitara. Cu alte cuvinte utilizarea lui e in a produce muzica nu in a o reproduce.

Link spre comentariu
Vizitator titiemx

ideea e ca o produc...sint fost chitarist..[stiu ce dif sint]....... momentan organist... eu le folosesc foarte bine si asa ....le folosesc ca si monitoare , pe linga un sistem yamaha de 1000 w . crede-am ca exista filtre....

Link spre comentariu

am inteles, in cazul asta ia-ti si tu un filtru din bazar cu taiere la vreo 3-4kHz si gata. N-are rost sa investesti in pretentii daca ele nu sunt.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator alinharhata

salut ! nu ma injurati pentru ca am postat aici . Sunt cel mai incepator dintre incepatori in ale forumului .Am si eu o intrebare : Am gasit prin acest forum tot felul de calculatoare pentru crosover sau pentru filtre si mai toate inafara de impedanta difuzoarelor imi cere o frecventa ; ce frecventa sa pun acolo ? frecventa maxima , minima , cea pe care o vreau eu ?Multumesc ! P.S. : Am mai jos o poza cu calculatorul si frecventa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări