Vizitator Go aLx Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Salutare am si eu un radio CD de DUSTER , si am nevoie de codul de deblocare al acestuia .Nu stiu EXACT CE MODEL ESTE dar va pot spune ce scrie pe eticheta lui:Class 1 LaserproductMade in Malaysia RENAULT7 648 051 592 FD991 281115428R 905 BP8051 9 0987006 e1 03 4709281115428RT V869 SECURITYVA MULTUMESC ANTICIPAT!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Formeaza 112 si tipa AJUTOOOOORRR!Sau casca ochii pe forum Link spre comentariu
Vizitator Go aLx Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Ms acolo sa tipi tu vezi daca te ajuta cineva!;) Link spre comentariu
lucione_cip Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Colegul de mai sus v-a raspuns intocmai titlului ales, aveti mai jos un citat din regulament caci se pare ca nu l-ati citit inainte... Pentru ca forumul sa umplut de multe gunoaie am sa las regulamentul ca anunt global si va rog sa il cititi, este bine de-l stiut. Acest regulament intra in vigoare in momentul in care accesati Elforum.info! - NU va inregistrati folosind drept nick denumirea unei pagini WEB sau a unei firme. Veti fi BANATI! - In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nicio forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului. - postati STRICT la subiectul thread-ului - NU atasati fisiere MARI si in general sa NU atasati fisiere decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata - NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA) - NU postati INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol", "thx"...etc. - CAUTATI cu atentie (folosind functia SEARCH INAINTE de a deschide un subiect nou - NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei! - NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ , CRACKS , MP3 sau orice are drept de autor) - NU abuzati de functia PM(Mesageria Privata). - NU scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar. - In postarile voastre incercati sa scrieti CORECT Romaneste , limbajul de CHAT cu tz si alte prescurtari sunt strict interzise. - Incercati sa AJUTATI colegii de forum daca puteti, daca nu abtineti-va. Lumea vine aici SI sa invete ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva... - Completati cat mai corect campurile din profilul userului precum Location, Occupation ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"... - Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. - Cand faceti un subiect la BAZAR scrieti clar in titlu ce vindeti sau cumparati ! - Este interzis ca userii sa aiba in semnatura un link spre o anumita pagina de internet, acest lucru se considera raclama. - Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!! - Proprietarul forumului nu poate fi tras la raspundere pentru continutul mesajelor, responsabilitatea revine exclusiv autorilor. Moderatorii si administratorii sunt prezenti în forumul de discutii pentru a-l mentine în ordine si a preveni comportamentul rau si nedorit. Ei sunt aici pentru a va ajuta pe voi si întreaga comunitate. Trebuie sa acceptati imediat orice remarca sau corectie venita din partea unui moderator sau a unui administrator. Daca un moderator sau un administrator v-a închis sau editat o postare sau o discutie care va apartine, fara sa fie evident de ce a facut modificarea, contactati moderatorul sau administratorul respectiv într-o maniera politicoasa, prin mesaj privat, solicitand clarificarea. Cu toate acestea, tineti minte ca este mai indicat sa recititi regulamentul înainte sa trimiteti mesajul persoanei care v-a moderat postarea, deoarece necunoasterea regulamentului în vigoare nu este o scuza. Retineti ca echipele de asistenta (moderatorii si administratorii) sunt membri obisnuiti, ca voi, care îsi ofera sprijinul în timpul liber. Va rugam sa dati dovada de respect si de rabdare daca nu primiti un raspuns imediat. Nerespectarea regulamentului atrage ban imediat pe acest forum Si pentru a afla raspunsul la intrebare postati problema in topicul dedicat decodari casetofoanelor, adica aici: viewtopic.php?f=17&t=7851&start=8295 folosind functia Raspunde Link spre comentariu
cristi71 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 acest casetofon se deblocheaza usor.. o cautare pe google .. aici nu ati postat nici unde trebuie si nu aveti nici nr necesar de posturi pt a primii codul dupa serial. daca vreunul din moderatori ingaduie..numai bine. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Ms acolo sa tipi tu vezi daca te ajuta cineva!;)Inainte de a posta trebuia sa citesti Regulamentul ;; viewtopic.php?f=36&t=2390 ........ Posteaza AICI..si vei fi ajuatat .... fara prea multe comentarii .. Dr.L ..are dreptate ...... off topic Link spre comentariu
Vizitator Go aLx Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 imi cer scuze nu am stiut daca nu ma puteti ajuta puteti inchide topicul merci incodata si scuze de deranj! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 imi cer scuze nu am stiut daca nu ma puteti ajuta puteti inchide topicul merci incodata si scuze de deranj!Am impresia ca discutam pe limbi diferite intra aici ..viewtopic.php?f=17&t=7851&start=8325..iar in stanga jos ai functia.. Raspunde; apasa si posteaza subiectul ..dupa ce l-ai scris Trimitel ...ce este asa de complicat .....Succes ..... Link spre comentariu
Vizitator Go aLx Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Merci frumos pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum