Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa video

Vizitator valyz

Postări Recomandate

Vizitator valyz

Salut am avut o problema la placa video s-a stricat un condensator si tot caut de saptmanai un condensator de 330uf la 6.3v. Stiti careva pe unde as gasi sau as putea face altceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• schukaru

1

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

daca pe langa acel condensator nu mai e nici o componenta vizibil afectata placa ar fi okmai e posibilitatea ca acel condensator sa fie pe iesirea video si atunci chiar nu e nici o problemadar nu poti sti,schimba-l cu unu nou si vezi ce se intampla

Link spre comentariu

Tensiunea trebuie sa fie de minim 6,3. Daca e mai mare,nu e nici o problema (atata timp cat condensatorul incape acolo).Cauta sa-l inlocuiesti cu un condensator low ESR (fiind in sursa,probabil asa era si originalul)La fel am avut si eu o placa video

Link spre comentariu
Vizitator valyz

Se pare ca am gasit un condensator la 330uf 10v l-a pus un tovaras pe placa. Problema e ca, coolerul de la placa video merge dar nu apare nici o imagine pe ecran si beculetul de la monitor e galben.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări