Vizitator valyz Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Salut am avut o problema la placa video s-a stricat un condensator si tot caut de saptmanai un condensator de 330uf la 6.3v. Stiti careva pe unde as gasi sau as putea face altceva? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Mama lui de condensator. Poti pune 330uF-470uF la 16v fara probleme.Se gasesc la orice magazin de componente electronice. Link spre comentariu
Vizitator valyz Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Sper sa nu am vreo problema cu placa video:-s Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 daca pe langa acel condensator nu mai e nici o componenta vizibil afectata placa ar fi okmai e posibilitatea ca acel condensator sa fie pe iesirea video si atunci chiar nu e nici o problemadar nu poti sti,schimba-l cu unu nou si vezi ce se intampla Link spre comentariu
Vizitator valyz Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 ms mult la amandoi pentru ajutor. Eu m-am uitat asa doar asta e umflat in rest totu pare ok sper sa rezolv pana la urma. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Tensiunea trebuie sa fie de minim 6,3. Daca e mai mare,nu e nici o problema (atata timp cat condensatorul incape acolo).Cauta sa-l inlocuiesti cu un condensator low ESR (fiind in sursa,probabil asa era si originalul)La fel am avut si eu o placa video Link spre comentariu
Vizitator valyz Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 mersi mult pentru ajutor:P Link spre comentariu
Vizitator valyz Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Se pare ca am gasit un condensator la 330uf 10v l-a pus un tovaras pe placa. Problema e ca, coolerul de la placa video merge dar nu apare nici o imagine pe ecran si beculetul de la monitor e galben. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum