toni69- Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Cum se intra in meniu servis la tv DAEWOO sasiu CP185G va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Hristos a inviat ! Incercati si dvs asa : 1) Program 91.2) Sharpness la minim.3) Apesi foarte repede secventa rosu-verde-meniu.Bafta ! Link spre comentariu
toni69- Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am incercat de multe ori si nu merge poate mai are cineva alta idee va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am incercat de multe ori si nu merge poate mai are cineva alta idee va multumescSalut ! Dar ce telecomanda aveti la acesti tv DAEWOO sasiu CP185G,aveti telecomanda originala sau una pilot ?Asteptam !Dar mai incercati si cum spune pe acest linck : viewtopic.php?f=17&t=29440.Succes ! Link spre comentariu
toni69- Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am telecomanda originala Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am telecomanda originalaAsa se intra pr 91 sharpness la minim si Rosu-verde-meniu(dar nu repede ci foarte repede R-V-M sub 2 secunde altfel nu intra) Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 am incercat de multe ori si nu merge poate mai are cineva alta idee va multumescMerge sigur ;sharpness ( claritate ) la minimum ,iesi din meniu;apoi selectezi programul 91 ( e bine sa ai un post memorat pe acest program );apesi tasta rosie ,verde si meniu ( fara pauze intre apasari ,cat mai repede posibil) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum