Vizitator ssoorreell Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Va salut,Sunt nou pe aici si promit sa fiu prezent cat se poate de mult ...si util de asemnea...Am depistat o problema azi dimineata la telefonul personal...Nokia 7310 - nu mai functioneaza tastele "7" "8" "9" ...Pare sa fie driver-ul de taste...ESDA 24 de pini ...O parere daca se poate....referitor la problema mea... Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Pare sa fie traseul de la tastatura la PCB... intrerupt. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 nu poti sa o iei cu ghicitul, trebuie sa masori sa vezi exact unde este intrerupt. mai intai verifici traseele la tastatura sau o schimbi si apoi treci la placa, filtru esda. am gasit la cateva folia de taste intrerupta dar trebuie sa verifici mai intai. Link spre comentariu
Vizitator andrei_hrz Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Salut si eu detin acelasi telefon si aceeasi problema in plus numai merge nici tasta de dat volum mai mic dupa ce am desfacut telefonul si am cumparat tastatura noua crezand ca ea e de vina, am observat ca nu e problema de la tastatura ci de la mufa in care conctezi tastatura la placa de baza. pinii par a fi oxidati, am incercat sa curat cu solutie, dar nu am reusit :( si caut mufa respectiva pentru a incerca sa o inlocuiesc. ea functioneaza doar daca apesi foarte tare pe ea, daca altcineva ne poate ajuta cu o ideie inafara de inlocuire as fi tare fericit sa il ascult. Link spre comentariu
Vizitator gicad1 Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 in 95 % din cazuei este folia cu taste. mai verifica sa nu fie oxidat conectorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum