bobo Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Tranzistorul are atata sau radiatorul? radiatorul lui bu808 arata 35 grade. radiatorul cadrelot 53grade. radiatorul sursei 45 grade. masuratorile au fost facute dupa 20 minute de functionare fara capac. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Tranzistorii astia de la miva trebuiesc dati cu hartie abraziva fiindca sunt bombati in spate si nu face contact cu radiatorul.De aceea fenteaza temperatura. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 am mai scos unul din cutie si este putin bombat. la cel montat am pus pasta siliconica din belsug,deci cred ca facea bine contact. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Nu face contact bine, toate trebuiesc trase la nivel. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 l-am tras pe smirghel si astept inca un 11ak30 sa vad rezultatul. voi comunica rezultatul. nu observasem ca este bombat dar vad ca tine,clientul imi este prieten si sigur ma anunta daca se defecta iar. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Cu flexul da cu flexul merge la cei care nu sunt ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum