Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu incarca bateria de la ups, stie careva de ce

caris

Postări Recomandate

iata modelul aparatului APC Back-UPS ES 550VA 230V German/Dutch model be550-gr, eu am tot cautat dupa vreo schema pe net nu am gasit, oricum sa va zic ce problema are, inainte de al desface suna buzzerul intruna, lam oprit de la buton si am pus baterie noua si tot la fel, precizez ca dupa ce scoteam cablul din priza ca asa merge dar cand il scot din priza mai merge doar 15 secunde dupa care pa, am scos bateria de tot si am masurat cat e in priza stecherul si am chiar 19 v pe acele borne la care vine conectata bateria dar cum am pus deja bateria deja nu mai am tensiune am facut proba cu un bec auto de 12v , cum pun becul cum fluctueaza ceva pe acolo se aude si numi aprinde becul poate o ia ca si cum as fi pus in scurt cele 2 borne , dar oricum bateria nu e problema , releul ca are doar unul singur si mare si e bun si ala ca lam verificat , traful e bun ca daca merge 15 s inseamna ca e bun deci ce sa fie ? e un integrat mare pe placa in rest mai sunt cateva dar mici, sa fie unul din alea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caris

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări