Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema programare pic16f876a!

qazaq

Postări Recomandate

Salutare tuturor.Vreau sa-mi construiesc un esr+capacimetru cu un pic16f876a,problema e ca nu pot programa picul,mai precis aria de data eeprom nu vrea sa mi-l scrie nicicum,programator folosesc ,,multipic programmer 5v2"pe care l-as exclude ca ar fii defect pt ca flashul din pic mi-l programeaza corect,problema e ca nu am inca un pic sa-l programez si pe ala sa fac o comparatie (poate mi defect picul,care a functionat in montajul in care a fost pus,dar nu cred ca a avut date scrise in eepromu de date in montajul respectiv).Rog pe cineva sa ma ajute eventual sa incerce daca are un pic din asta sa -l programeze cu dumpul pe care-l pun in atas.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• qazaq

2

• vcdec

1

• nel65

1

Top autori în acest subiect

Am gasit problema...picul e defect,partea de date ,fiindca l-am programat dar numai flashul si l-am pus asa in montaj,si mergea montajul,numai ca nu indica corect valorile din cauza ca nu pot sa salvez valorile de calibrare.Deci problema s-a rezolvat.(cumpar alt pic).Numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări