qazaq Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Salutare tuturor.Vreau sa-mi construiesc un esr+capacimetru cu un pic16f876a,problema e ca nu pot programa picul,mai precis aria de data eeprom nu vrea sa mi-l scrie nicicum,programator folosesc ,,multipic programmer 5v2"pe care l-as exclude ca ar fii defect pt ca flashul din pic mi-l programeaza corect,problema e ca nu am inca un pic sa-l programez si pe ala sa fac o comparatie (poate mi defect picul,care a functionat in montajul in care a fost pus,dar nu cred ca a avut date scrise in eepromu de date in montajul respectiv).Rog pe cineva sa ma ajute eventual sa incerce daca are un pic din asta sa -l programeze cu dumpul pe care-l pun in atas.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
vcdec Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Pot sa programez eu diseara dar cum ti-l trimit la oradea?Sunt din Bucuresti Poate sa fac si eu schema si sa vad ca merge, dar in weekend. Link spre comentariu
qazaq Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Am gasit problema...picul e defect,partea de date ,fiindca l-am programat dar numai flashul si l-am pus asa in montaj,si mergea montajul,numai ca nu indica corect valorile din cauza ca nu pot sa salvez valorile de calibrare.Deci problema s-a rezolvat.(cumpar alt pic).Numai bine! Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Asa am patit si eu cand am incurcat softurile ,credeam ca bag softul lui 876 si el era de la 873,mergea dar nu tinea minte calibrarea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum