edypro Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 am primit recent cadou acest sistem surround INTERVISION , compus din receiver +fronturi +centru+rear-uri , amplificatorul debiteaza undeva la 35 w in 8 ohmi , are toroidal si filtraj 2x 10000 micro , pentru o camera este suficient , boxele front insa ma lasa cu gura cascata sunt pe 8 ohmi , , 2 basi unul de 16 si unul de 20 legati in serie , tweeter calota textila , partea de sus total separata pe interior contine si o medie de 16 cm .........pe interior cutia este ranforsata din15 in 15 cm cu bucati de lemn veritabil , condensatori pe medie si tweeter , o bobina pe basi ,ceea ce ma frapeaza ,in partea de jos a boxei , bas reflex , nu au pus nimic in cutie , este goala , portul bas reflex fiind in fata .................ma intereseaza in mod deosebit boxele front , amplificatorul il voi vinde , centralul si surroundul nu ma intereseaza prea mult , eu ascult stereo , asa ca vor sta de bibelou ..................intrebarile mele ar fi : - nu stiu nimic si nici nu am de unde sa aflu despre parametrii difuzoarelor , as vrea sa le pun filtre mai zdravene , ce imi recomandati ? -mai are cineva aceste boxe ? ce parere aveti despre ele ? -sa le captusesc cu vata in partea de jos , partea de bas reflex ? o sa pun si o poza la final , vreau sa patrez aceste boxe , am avut dealungul timpului mai multe boxe in sectorul de pret 300-800 lei si vreau sa va spun ca imi place la nebunie cum se aud acum , au un sunet corect , basi fara bubuiala , inalte clare ,si cred ca cea mai buna medie pe care am auzit-o pana acum , intr-un cuvant , un sunet echilibrat, plus ca sunt foarte bine finisate. Link spre comentariu
edypro Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 pai ma gandesc ca as castiga la basi cu vata , totusi nu mi se pare normal sa fie cutia goala Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Eu zic sa vinzi totul asa cum este si sa cauti altceva !!! Alea nu sunt boxe, sunt cutii cu difuzoare. Link spre comentariu
[i_unit] Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Amplasarea boxelor este departe de a fi corecta. Huruie foarte tare pe anumite frecvente (determinate de modurile camerei), dar si pierde foarte mult la altele. Pun pariu ca se aude foarte tare in colturi si foarte incet in mijlocul camerei. Incearca sa le amplasezi departate de pereti, sa zicem la 50cm de spate (distanta intre fata boxei si peretele spate), si 70cm de laterale. Macar un test, chit ca nu-ti va placea cum se integreaza vizual in camera. Link spre comentariu
edypro Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 in legatura cu acustica camerei , am incercat toate posibilitatile , cel mai bun rezultat , l-am obtinut punand boxele pe pereti opusi , exact la mijlocul lor , dar asta cu boxe pe compresie , avand in vedere ca astea au bass reflex-ul in fata , asa cum sunt acum , am ontinut cel mai bun rezultat , facand un compromis ,din motive practice nu le pot tine pe mijlocul camerei asa cum am procedat cu cele pe compresie.................am in vedere si construirea unor panouri fonoabsorbante pe care sa le montez in spatele lor , dar asta pe viitor ............cineva mi-a sugerat sa le schimb pentru ca nu ar fi destul de bune , inteleg aceasta parere si eu am crezut asta initial cand le-am ascultat amplificate de receiverul lor , insa pe un amplificator serios , altul este sunetul , va garantez ................... Link spre comentariu
romica-b Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Nu vreu sa te dezamagesc,(acestui sistem i-am asigurat service-ul o durata de 2 ani)dar ce numesti tu ramforsari serioase din lemn masiv? chichinetele de coltare?Cele mai frecvente probleme constau in desprinderea peretilor cutiei si arderea mediilor.Peretii carcasei sunt foarte subtiri,nu mai tin minte exact,cred ca 10-12 mm,firele subtiri,faceam cu nervii cand desfaceam placa cu bornele difuzoarelor de cat de scurte erau firele.Ti se parea ca suna de exceptie mediile,ptr ca nu exista retea de echilibrare a SPL-urilor difuzoarelor(L.PAD).Dar erau frumoase,aratau foarte bine. Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 in legatura cu acustica camerei , am incercat toate posibilitatile , cel mai bun rezultat , l-am obtinut punand boxele pe pereti opusi , exact la mijlocul lor , dar asta cu boxe pe compresie , avand in vedere ca astea au bass reflex-ul in fata , asa cum sunt acum , am ontinut cel mai bun rezultat , facand un compromis ,din motive practice nu le pot tine pe mijlocul camerei asa cum am procedat cu cele pe compresie.................am in vedere si construirea unor panouri fonoabsorbante pe care sa le montez in spatele lor , dar asta pe viitor ............cineva mi-a sugerat sa le schimb pentru ca nu ar fi destul de bune , inteleg aceasta parere si eu am crezut asta initial cand le-am ascultat amplificate de receiverul lor , insa pe un amplificator serios , altul este sunetul , va garantez ...................Si eu iti garantez ca daca asculti o perechde de BOXE adevarate, nu cutii cu difuzoare de la altex si de la flanco o sa iti dai seama despre ce vorbesc. Din pacate nu stii ce pierzi pana nu gusti din fructul interzis Link spre comentariu
edypro Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 in legatura cu acustica camerei , am incercat toate posibilitatile , cel mai bun rezultat , l-am obtinut punand boxele pe pereti opusi , exact la mijlocul lor , dar asta cu boxe pe compresie , avand in vedere ca astea au bass reflex-ul in fata , asa cum sunt acum , am ontinut cel mai bun rezultat , facand un compromis ,din motive practice nu le pot tine pe mijlocul camerei asa cum am procedat cu cele pe compresie.................am in vedere si construirea unor panouri fonoabsorbante pe care sa le montez in spatele lor , dar asta pe viitor ............cineva mi-a sugerat sa le schimb pentru ca nu ar fi destul de bune , inteleg aceasta parere si eu am crezut asta initial cand le-am ascultat amplificate de receiverul lor , insa pe un amplificator serios , altul este sunetul , va garantez ...................Si eu iti garantez ca daca asculti o perechde de BOXE adevarate, nu cutii cu difuzoare de la altex si de la flanco o sa iti dai seama despre ce vorbesc. Din pacate nu stii ce pierzi pana nu gusti din fructul interzis nu am spus ca sunt cele mai adevarate , zic doar ca au un raport excelent pret-calitate Link spre comentariu
romica-b Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Intradevar au un raport excelent pret/aspect.Iarta-ma,nu mai vreau sa te supar,dar nu m-am putut abtine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum