Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 24, 2005 Partajează Postat Noiembrie 24, 2005 am montata o alarma eaglemaster, functioneaza impecabil dar azi telecomanda nu a vrut sa mai dea nici un semnal catre alarma, cu telecomanda cealalta merge perfect, la sata defecta se aprinde led-ul cind ii dau comanda dar in schimb nu face nimic, nici macar pe modul de programare.stie cineva da unde pot sa cumpar alta?multumesc! Link spre comentariu
draku Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 am patit-o si eu, nu e nimic asa grav, a "pierdut" codulnu trebuie sa cumperi alta telecomandatrebuie s-o reprogramezi, conform manualuluiatentie insa, cand intri in modul "invatare" (a telecomenzilor), alarma sterge toate celelalte coduri, asa ca va trebui sa "invete" amandoua telecomenzilesucces Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 multumesc, sper sa reusesc.ca idee, o alarma poate reprograma o telecomanda de la alt tip de alarma? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum