Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ci strs5707

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

2

• bogdan546

1

Top autori în acest subiect

Domnilor, v-ati apucat de reparat circuite integrate?... poate va ajuta ceva " montajel" cu care sa mergeti la magazin sa cumparari alt integrat...succesuri! PS: Cand gasiti solutia pt reparat procesoare sa ne informati si pe noi!

Link spre comentariu

de cele mai multe ori la strs5707 si strs6707 se arde numai tranzistorul de fortaele sant circuite hibride,de aceea au capsula marepur si simplu in loc sa vanda separat circuitul de comanda si tranzistorul au facut acest chit cu marele avantaj ca se testeaza ansamblul si se elimina eventualele probleme ce apar cand sant fol separat-circuitul imprimat,gresirea componentelo,etceconomia cred ca este importanta,eu am folosit numai tranz recuperate din monitoare pt ca oricum mai am vreo 40 buc pe care nu stiu daca le voi mai folosisi pt linistea Domnului lucian,nu si-a propus nimeni sa faca inlocuiri in integratemai recititi notitele de la scoala si vedeti diferenta intre circuite integrate si circuitele hibrideasta daca aveti mai mult decat liceul la seral--vedeti ce usor se poate ataca o persoana necunoscuta?credeti ca eu nu stapanesc partea suburbana a vocabularului? vreti sa aducem aici expresiile de la Bodega?si ce va trebuit asa mult timp sa treceti la atac la persoana?modul cum o faceti ma face sa cred ca nu aveti mai mult de 25 anidar ati spus ca ati depanat de mult g110,asa ca sigur aveti peste 40 aniam scris de 3 ori ca acel montaj se foloseste in cazuri limita,cand celelalte metode nu dau rezultateeu repar mai mult surse decat tv asa ca mi-a fost utilsi de ce ai facut o fixatie pt el?atat ai retinut din cate raspunsuri am dat? am mai raspuns si altora-treci domnule mai departe daca nu-ti convine cevasi ce faci daca raspunsul meu este corect si al dumitale incorect?sau poate Clujul nu mai este populat de ardeleni calmisau daca aveti premier la Bucuresti santeti ,,mai superiori"

Link spre comentariu

Stati linistit ca am varsta si pregatirea necesara ca sa practic aceasta meserie, ceva mai multa decat liceul, la seral. Am lucrat mult cu integrate hibride( daca ati auzit de seria LF015,034,045,059,070 din tv-urile Salora), deci stati linistit ca stiu cu ce se mananca, asta daca ati auzit de ele. Cat despre "montajel", nu am vrut sa fiu malitios, dar abordarea filozofica a a reparatului unui tv cu tot felul de artificii mi se pare cel putin ciudata daca nu altfel...Apropos, sunt un tip foarte calm si in general de treaba, pana la un punct... Sa stiti ca "superior" este defectiv de grad de comparatie, la fel ca si "inferior", asta dupa gramatica limbii romane din clasele mai mici decat liceul la seral. Pe de alta parte eu personal prefer sa pun un integrat nou decat tot felul de kit-uri. "Succesuri" in continuare(am citat-o pe o clasica deja, in viata), fara resentimente, de la Cluj, numai bine!Am uitat sa va spun ca eu cand vorbesc cu o persoana pe care o cunosc doar virtual, folosesc persoana a treia , mi se pare o chestie de bun simt, ce spuneti?... Asa se practica in Ardeal.

Link spre comentariu
Vizitator

Mereu am fost convins ca santeti o persoana onorabila si nu m-am indoit nicio clipa de pregatirea dvs solidaCe am observat este ca multi nu incearca sa intuiasca cam ce tip de personalitate au cei care cu adevarat incearca sa contribuie la mentinerea unui anumit nivel al forumuluiAm scris de cateva ori ca am probleme de sanatate.Lipsa unei familii a agravat si mai mult starea mea generalaNivelul problemelor la care raspund este mult sub experienta mea dar mai uit de necazuri si in plus singur am intrat in aceasta aventuraDe aceea cate odata raspund mult disproportionat si mi-am cerut scuze in cateva postariRaspunsul de vineri a fost totusi si un test pt dvs pt ca am avut impresia de cateva ori ca ma sicanatiRevenind la strs6707,un prieten al meu a ars 3 fara sa rezolve problema-ultimul avea tranz de forta ars dar dadea impulsurile la iesire pt comanda in bazaAm pus un tranz de monitor si totul s-a rezolvat-ce este gresit si cu ce contrazice,sau mai bine zis ce legatura are asta cu faptul ca alta persoana are alta viziune de depanareCred ca era un lot de ci defecte si nu putea colegul sa tot cumpere pana gasea unul bunSi inchei remarcand o anumita inconsecventa in logica dvs:la cate postari ale mele ati parcurs mai credeti ca as putea folosi expresia ,,mai superior"?Chiar nu ati observat ghilimelele de rigoare?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări