Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum scriu DVD-uri cu nero7

Vizitator radu

Postări Recomandate

Am un DVD RW model GSA-4163B, Un LG dual layer, si l-am montat pe un P4 /2000 cu WIN XP cu SP2 . Am instalat Nero 7 Premium si nu reusesc sa fac copie la DVD-uri. Imi zice sa introduc DVD-ul original sau daca e introdus, e blank. DVD-ul e introdus si poate fi si rulat . Am incercat cu mai multe DVD-uri si face la fel. Cu Nero 6 insa , am reusit sa fac copii DVD fara complicatii , in mod normal , fara sa fac nici o setare speciala . O alta problema , e ca nu reusesc , tot cu Nero 7 , sa scriu DVD-uri +R . Reusesc sa ajung pina la faza de scriere, se incarca prima bara de sus ( termometrul care chiar nu prea stiu exact ce reprezinta ) si trei liniute din cel de-al doi-lea ce inteleg ca arata cit % din DVD s-a scris , sta asa citeva secunde fara sa se vada ca DVD-RW-ul ar fi accesat si zice Write error apoi da DVD-ul afara. DVD-urile -R , nu fac probleme. N-am incercat sa scriu +R cu Nero 6 . Poate ma puteti ajuta sa rezolv problemele . Multumesc mult celor ce vor incerca sa ma ajute.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• tarzanx

1

• psanyi

1

Vizitator sergiu_q

nero7 are multe probleme ..inca . cica cu win fara service pack2 ar merge fara probleme . eu raman la nero 6.6 pana apare cand se rezolva problemele cu versiunea 7

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut. Ce inseamna -R si +R la DVD Writere, pls...

-R si +R reprezinta tehnologia de fabricare al discului (ambele au propriile modalitati de citire R sau scriere RW).La inceput era greu de adoptat un singur standard asa ca au ramas ambele..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări