Vizitator radu Postat Noiembrie 24, 2005 Partajează Postat Noiembrie 24, 2005 Am un DVD RW model GSA-4163B, Un LG dual layer, si l-am montat pe un P4 /2000 cu WIN XP cu SP2 . Am instalat Nero 7 Premium si nu reusesc sa fac copie la DVD-uri. Imi zice sa introduc DVD-ul original sau daca e introdus, e blank. DVD-ul e introdus si poate fi si rulat . Am incercat cu mai multe DVD-uri si face la fel. Cu Nero 6 insa , am reusit sa fac copii DVD fara complicatii , in mod normal , fara sa fac nici o setare speciala . O alta problema , e ca nu reusesc , tot cu Nero 7 , sa scriu DVD-uri +R . Reusesc sa ajung pina la faza de scriere, se incarca prima bara de sus ( termometrul care chiar nu prea stiu exact ce reprezinta ) si trei liniute din cel de-al doi-lea ce inteleg ca arata cit % din DVD s-a scris , sta asa citeva secunde fara sa se vada ca DVD-RW-ul ar fi accesat si zice Write error apoi da DVD-ul afara. DVD-urile -R , nu fac probleme. N-am incercat sa scriu +R cu Nero 6 . Poate ma puteti ajuta sa rezolv problemele . Multumesc mult celor ce vor incerca sa ma ajute. Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 nero7 are multe probleme ..inca . cica cu win fara service pack2 ar merge fara probleme . eu raman la nero 6.6 pana apare cand se rezolva problemele cu versiunea 7 Link spre comentariu
Vizitator Krysti Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Pai daca ai selectat DVDRW cel cu care vrei sa scrii(in cazul in care ai si alta unitate) si selctezi dvd nu cd Link spre comentariu
tarzanx Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Salut. Ce inseamna -R si +R la DVD Writere, pls... Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Salut. Ce inseamna -R si +R la DVD Writere, pls...-R si +R reprezinta tehnologia de fabricare al discului (ambele au propriile modalitati de citire R sau scriere RW).La inceput era greu de adoptat un singur standard asa ca au ramas ambele.. Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 ca veni vorba de cele doua standarde ... are cineva un link unde as putea gasi explicat concred care este diferenta intre cele doua tehnologii ? merci. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 12, 2006 Partajează Postat Ianuarie 12, 2006 uite, poate te ajuta asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Dvd de ce foloseşti nero 7? ce are în plus faţă de nero 6 fără de care nu poţi să trăieşti? :w00t: sau eşti unul din aceia care îşi instalează ultimile versiuni de programe pt că... aşa e cool? :crazy: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum