Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia N97

Vizitator Pika

Postări Recomandate

Vizitator Pika

Buna ziua..Am primit curand un telefon nokia n97 la care am problema cu memoria lui...Memoria telefonului este de 32GB iar cand vreau sa pun ceva pe el imi spune ca discul este plin...Fac legatura lui cu calculatorul prin cablu de date iar in my computer imi apare ca marimea hardului telefonului este de 506 kb...Ma-ti putea ajuta cu un raspuns sau ce ar trebui sa fac?Va multumesc si o zis buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

• iuli09

1

• 8429kyd

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

Problema e ca inteligentii de la nokia au considerat suficienti 72 de Mb pentru partitia pe care este instalat sistemul ; din acesti 72 mb raman vreo 30-32 mb liberi pe care , daca nu esti atent ii umpli imediat . Dezinstaleaza toate aplicatiile pe cate le-ai instalat si seteaza ca aplicatiile care vor fi instalate mai departe sa mearga pe Mass Memory . Instaleaza si NetQin antivirus . E free si pe langa asta are o aplicatie care iti permite sa inchizi anumite procese care iti mananca resurse si iti fac telefonul sa mearga greu sau sa se blocheze .

Link spre comentariu

Ratza s-ar putea sa aiba dreptate si sa fie fake nokia.Au memorie interna de 512k si slot de card.Daca e original fa-i un hard reset:turn your phone off and simultaneously press these four buttons: Caps shift Space bar Delete button On buttonYou’ll know it’s worked when you see the initial set up screen, asking country of origin.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am formatat cum ai spui tu.Am incercat sa mut o melodie si imi spune ca diskul e full..Tin sa spun ca arata ca e de doar 512 kilo disku

:cry: Salut. A patit un prieten la fel :sparge: telefonul este o clona dupa n97 icon_axe

Sigur e Nokia N97 şi nu Nokla? :rade:

:aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări