Vizitator unique_dark Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 salut am si eu o nelamurire, exista boxr/ filtre pe 4 cai? ca cineva de pe okazii ma inebunit ca ar avea boxe pe 4 cai ca are 2 dif de bass 1 tweeter si 1 de medi, eu i-am spus ca nu exista da el cik asa este are 4 cai.. ca 1 dif dela de bass sar auzi mai pe medi si celalalt pe bass.. multumesc anticipat! Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 exista si pe 5 cai...cel de pe ocazii poate sa aiba ceva pe 3,5 cai dupa cele spuse,adica cei 2 basi merg impreuna pe zona de joase si doar unul urca pana la medii Link spre comentariu
dj01fad Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 da, exista. cel mai bine ar fi sa cauti specificatiile modelului respectiv de boxe. teoretic le poti face si pe 10 cai daca doresti... eu am avut o pereche de B&O beolab penta care erau pe 4 cai... Link spre comentariu
Vizitator unique_dark Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 multumesc pentru raspuns! stima Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Cele de joase pot fi puse si in paralel si atunci boxele alea sunt pe 3 cai Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 4 cai pentru auditii de calitate........... Link spre comentariu
Vizitator Sasha Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 4 cai pentru auditii de calitate...........Asta da boxa. Tre sa aiba o claritate foarte mare la inalte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum